Logistiikka-asiantuntija

Rakennamme Ouluun lasten- ja naistensairaalaa, johon tarvitsemme työmaan logistiikkavastaavaa. Allianssihanke on erittäin suuri, joten työmaan kuormanpurkujen ja niihin liittyvien osa-alueiden sujuminen ovat tärkeässä roolissa. Tule mukaan tiimiin! 

Logistiikkavastaavan tehtävänä on suunnitella, aikatauluttaa ja valvoa varauskalenterin mukaisesti työmaan kuormanpurut ja tilata niihin riittävä nosto- ja siirtokalusto yhteistyössä muun työnjohdon kanssa. Huolehdit myös siitä, että tavarat siirretään ennalta määrättyihin varastointipaikkoihin oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Huolellinen logistinen toiminta on myös tärkeä osa kosteuden- ja puhtaudenhallinnan prosessiamme sekä laadun ja aikataulun dokumentointia. Hankkeen erityispiirteenä on ahdas ja toimiva sairaalaympäristö, joka asettaa omat vaatimukset työmaan logistiikalle. 

TOIVOMME SINULTA

työhön soveltuvaa koulutusta, jossa rakennusalan koulutus on eduksi. Työ edellyttää muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Organisointikykysi on oltava huippuluokkaa ja asenteesi jämpti, sillä työmaalla toimiessa turvallisuus on ykkösprioriteettimme. Työskentelytapasi on oltava ennakoiva, kustannustietoinen, huolellinen ja avoin. Yhteistyökyky, asiakaspalveluhenkisyys ja innostunut asenne työhön ovat meille tärkeitä.   

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisessa ja haastavassa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme sinua työssäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Käytämme hyviä digitaalisia työkaluja.   

HAE 

8.2. mennessä tai vaikka heti. Muistathan lisätä myös palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Mika Sipola
Projektipäällikkö
050 5492757
mika.sipola@ncc.fi