Sähkösuunnittelijoita uudisrakentamiseen, Optiplan

Tule mukaan innostavaan ja kehittymishaluiseen tiimiin! Haemme sähkösuunnittelijoita Helsinkiin ja Tampereelle. Sovitaan paikka ja tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden. Optiplanille kannattaa tulla, meillä työkaveria arvostetaan!

Työssäsi toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja uudistuvassa toimintaympäristössä. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä on ammattitaitoinen ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemusta suunnittelu- tai projektitoiminnasta. Yhteistyökyky, jämäkkyys ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestyvien vahvuuksia. Lisäksi odotamme aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä suunnitteluratkaisuja.

HAE tehtävää lähettämällä hakemuksesi 24.11. mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yrityksestä: www.optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Kari Kavonius
Suunnittelujohtaja
+358 50 553 1987
kari.kavonius@optiplan.fi