Vastaava työnjohtaja infrarakentamiseen

HAEMME
vastaavia työnjohtajia pohja- ja maanrakennushankkeisiin pääkaupunkiseudun työmaillemme. Vastaavan työnjohtajan tehtävänä on toimia osana työmaaorganisaatiota vastaten työmaiden toteutuksesta, työturvallisuudesta sekä taloudellisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta työkohteessa. Lisäksi tehtävään voi kuulua vaihtelevasti urakkalaskentaa, käynnissä olevien työmaiden avustamista ja osallistumista erilaisiin kehitystehtäviin. Voimme räätälöidä tehtävän sinun kokemuksen ja osaamisen pohjalta!

TOIVOMME SINULTA
tärkeintä tehtävässä on monipuolinen kokemus infrarakentamisesta. Olet joko kokenut vastaava tai nuori ja kehittymishaluinen kaveri. Voit toimia tällä hetkellä esimerkiksi työnjohtajan tai työmaainsinöörin tehtävässä ja haluat edetä vastaavan työnjohtajan tehtävään. Me koulutamme ja sparraamme sinua tehtävässä ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja hankkia erilaisia pätevyyksiä.

Koulutukseltasi olet rakennus- tai yhdyskuntatekniikan insinööri tai mestari. Hyvä paikallistuntemus sekä maa- ja pohjarakentamisen työmaatekniikoiden tuntemus ja hallinta ovat tarpeen. NCC:llä työnjohdollisissa tehtävissä arvostamme kuuntelevaa, itsenäistä ja tuloshakuista työskentelyotetta sekä ehdotonta safety first- toimintatapaa.

TARJOAMME
NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia kehittyä yhdessä pohjoismaiden suurimmassa rakennusalan yrityksessä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. NCC saa kiitosta työntekijöiltään ihmisläheisestä otteesta ja hyvästä ilmapiiristä sekä työmailla että toimistolla. Meillä ei tarvitse tehdä töitä niskalimassa, vaan pidämme työajoista kiinni ja joustamme eri elämänvaiheiden mukaan. 

Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, ole yhteydessä aluepäällikkö Rainer Sireniin 043 825 7392.

Hae vapaamuotoisella ja lyhyellä hakemuksella osoitteessa:www.ncc.fi/tyopaikat 30.11.2017 mennessä.


NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maanrakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta sekä liikenneturvallisuudesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: