Työmaainsinööri

Tule vastaamaan työmaan toimivuudesta ja etenemisestä työnjohdon rinnalle Turkuun. Työmaainsinööri on NCC:n työmailla tärkeässä roolissa ja työ on monipuolista. Tule innostavien hankkeiden pariin ja positiiviseen meininkiin! Meillä on menestyshalua.

Työmaainsinöörinä osallistut kokemuksesi ja osaamisesi mukaan rakennustyömaan erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen yhteistyöpalavereihin sekä asiakirjojen laatiminen toimintajärjestelmän mukaisesti. Vastaat työmaan työvaiheiden valmisteluista, hankintapakettien kokoamisesta (määrälaskenta mukaan lukien) sekä budjetin päivittämisestä yhdessä työnjohtajan ja vastaavan työnjohtajan kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös aikataulujen teko ja sähköinen arkistointi. Perehdytämme sinut käyttämään innovatiivisia digisovelluksiamme.

Toivomme sinulta

sitoutunutta asennetta, osaamista laatu- ja ympäristöasioista ja luontaista halua uusien asioiden oppimiseen ja käytäntöön viemiseen. Toivomme myös asiakaspalveluhenkistä työotetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, avoimuutta kohdata uusia haasteita monimuotoisessa työympäristössä sekä paineensietokykyä. Työssäsi olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät tietojärjestelmien perustaidot. Koulutukseltasi olet rakennusalan teknikko, insinööri tai DI. Työmaakokemus on luonnollisesti iso etu.

Tarjoamme sinulle
ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Hae tehtävää 5.11.2017 mennessä ja lisää mukaan palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Hannu Salomaa
Rakennuspäällikkö
0500 324 218