Myyntijohtaja

Me NCC Property Developmentissa emme vain rakennuta uusia toimitiloja. Näemme itsemme tulevaisuuden liike-, toimisto- ja logistiikkatilaratkaisujen liikkeellepanijana ja innoittajana. Tavoitteenamme on, että uusien tilojen kautta asiakasyrityksemme on mahdollista kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asiakaslähtöisten toimitilojen toteuttamisesta. Kaikissa projekteissamme tähtäämme asiakkaidemme liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen inspiroivien, kestävien ja räätälöityjen toimitilojen avulla.

NCC Property Development Oy on osa NCC-konsernia. NCC on yksi Pohjoismaiden johtavista rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksistä. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on n. 6,5 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 17 000. Suomessa NCC:läisiä on noin 2 600. Lisää yrityksestämme www.ncc.fi.

Haemme Head of Sales /Myyntijohtajaa vastaamaan toimitilojemme vuokrauksen johtamisesta sekä asiakkuushallinnasta
Myyntijohtajana vastaat vuokrauksen johtamisesta tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Toimenkuvaan kuuluu vuokraustiimin johtaminen ja toiminnan strateginen suunnittelu sekä kehittäminen. Myyntijohtaja osallistuu asiakastapaamisiin ja vastaa markkinointitoimenpiteistä, sekä on aktiivisesti mukana pohjoismaisten myyntitiimien yhteistyössä. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen. 

Odotuksemme sinulta
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta esimiestyöstä tai näyttöjä tiimien johtamisesta kiinteistöalalta. Olet tuloshakuinen, innovatiivinen ja motivoiva esimies. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tule kasvamaan kanssamme
Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Bergström puh. 050 331 4602 tai petri.bergstrom@ncc.fi. Hae paikkaa 30.09.2017 mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot: