Rakennesuunnittelijoita/projektipäälliköitä, Optiplan

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi kokeneita rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä Helsinkiin. Tule hyvien työkavereiden tiimiin kokemaan uudenlaista motivaatiota ja innostusta! Pääset vaikuttamaan projektien kulkuun ja alamme kehitykseen. Sovitaan tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden myös mahdollisten esimiestehtävien osalta.

Optiplanissa rakennesuunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen rakenne- ja elementtisuunnittelua sekä tuotekehitystä.

Toimit vastaavana rakennesuunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa ja uudenlaisessa toimintaympäristössä. Monialasuunnittelutoimistossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo vahvaa ja monipuolista rakennesuunnittelukokemusta. Koulutukseltasi olet rakennuspuolen diplomi-insinööri tai insinööri. Sinulla on vähintään vaativuusluokan Vaativa-pätevyys.

Katsomme eduksesi jännitettyjen rakenteiden, rakennusfysiikan, laskentaohjelman (Robot) ja Tekla Structures mallinnusohjelman tuntemisen. Vaativuusluokan Poikkeuksellisen vaativa -pätevyys huomioidaan eduksesi. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Hae tehtävää viimeistään 24.9. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

yrityksestä: www.optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 210 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Petri Paavilainen
Toimialajohtaja
+358 41 445 1477
petri.paavilainen@optiplan.fi

Vesa Sunikka
Suunnittelujohtaja
050 326 1551
vesa.sunikka@optiplan.fi