Vastaava työnjohtaja infrarakentamiseen Pirkanmaalle

HAEMME
vastaavaa työnjohtajaa pohja- ja maanrakennushankkeisiin Pirkanmaan alueen työmaillemme. Tällä hetkellä tehtävää hoitava vastaava työnjohtaja on palaamassa kotiseudulleen Turkuun samoihin tehtäviin NCC:lle, joten etsimme nyt tilalle henkilöä jatkamaan hyvin hoidettua työtä ja johtamaan osaavaa ja nuorekasta tuotantotiimiä.

Vastaavan työnjohtajan tehtävien lisäksi tehtävään voi kuulua henkilön mielenkiinnon ja osaamisen mukaan myös urakkalaskentaa ja osallistumista erilaisiin kehitystehtäviin.

TOIVOMME SINULTA
tärkeintä tehtävässä on monipuolinen kokemus infrarakentamisesta. Olet joko kokenut vastaava mestari tai nuori ja kehittymishaluinen kaveri ja toimit tällä hetkellä esimerkiksi työnjohtajan tai työmaainsinöörin tehtävässä ja haluat edetä vastaavan työnjohtajan tehtävään. Me koulutamme ja sparraamme sinua ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja pätevöityä vastaavan työnjohtajan tehtävässä.

Koulutukseltasi olet rakennus- tai yhdyskuntatekniikan insinööri tai mestari. NCC:llä työnjohdollisissa tehtävissä arvostamme yhteistyökykyistä, kuuntelevaa ja tuloshakuista työskentelyotetta sekä ehdotonta safety first- toimintatapaa. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet sosiaalinen ja yhteistyökykyinen tyyppi ja nautit monipuolisista ja vastuullisista tehtävistä.

TARJOAMME
Me Pirkanmaan infrassa teemme töitä pienellä ja ketterällä porukalla, jossa jokaisella on tärkeä rooli – meillä pääset kehittymään ja vaikuttamaan koko yksikön toimintaan! Yhteishenki ja yhdessä tekeminen ovat meidän vahvuudet, meillä et siis jää yksin, vaan ratkomme eteen tulevia haasteita yhdessä ja tiukassakin paikassa teemme töitä pilkesilmäkulmassa.

Esimiehemme ovat lähellä ja yhteistyö koko Suomen yksikön kanssa toimii mutkattomasti. Olemme osa pohjoismaiden suurinta infrarakentajaa ja tätä kautta meillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää tekemistämme ja osaamistamme.

Meille itsellemme on tärkeää että pystymme nauttimaan vapaa-ajasta ja perhe-elämästä työpäivän jälkeen. Meillä ei siis tarvitse tehdä ympäripyöreää päivää, vaan pidämme työajoista kiinni ja joustamme tarvittaessa eri elämänvaiheiden mukaan.
Lisää juttua NCC:stä työpaikkana löydät: www.ncc.fi/fi/Tule-toihin/

Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, ole rohkeasti yhteydessä aluepäällikkö Lauri Häkkiseen p. 050 382 0025 tai soita suoraan tällä hetkellä tehtävää hoitavalle Joonas Kalinille p. 043 825 9610.

Hae vapaamuotoisella ja lyhyellä hakemuksella osoitteessa:www.ncc.fi/tyopaikat 30.7.2017 mennessä.


NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maanrakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta sekä liikenneturvallisuudesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Lauri Häkkinen
aluepäällikkö
0503820025
lauri.hakkinen@ncc.fi

Joonas Kalin
Vastaava työnjohtaja
0438259610
joonas.kalin@ncc.fi