Työnjohtaja

Tule innostavien hankkeiden pariin rakennustyömaille Turkuun tai Poriin! Meillä on positiivinen meininki! Hommat tehdään yhteistyöllä, onnistumisen halulla ja sovitun mukaisesti. Johdat vastuualuettasi asetettujen tavoitteiden mukaisesti arvojamme noudattaen.

Toimit työntekijöiden esimiehenä ja johdat vastuualueesi alihankkijoita kannustavalla asenteella. Työtäsi ohjaavat turvallisuus-, talous-, laatu- ja aikataulutavoitteet.

Toivomme sinulta
Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta, selkeää työnohjaamistaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Tarvitset rakennusalan koulutuksen. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan lopputuloksen.

Tarjoamme sinulle
ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä, aktiivisia ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja antavat Turku: työpäällikkö Risto Valkeejärvi, puh. 050 358 6040 ja Pori: työpäällikkö Ville Autio, p. 050 349 7778

Hae tehtävää 4.6.2017 mennessä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: