Senior Property Developer

Sijainti: Helsinki

Olemme uusien kauppapaikkojen ja toimistotyöympäristöjen kehittämisen edelläkävijä Suomessa. Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme kokenutta ja tulosorientoitunutta kiinteistökehittämisen ammattilaista. Tavoitteenamme on olla markkinoiden luotettavin kumppani ja asiakkaiden ykkösvalinta.

Tehtäväsi
Senior Developer-roolissa olet luomassa ja kehittämässä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja johdat kehittämiäsi projektejasi yhteistyössä muiden ammattilaistemme kanssa. Työsi tavoitteena on varmistaa projektiaihioiden määrän kasvu, löytää uusia ratkaisuja ja kehittää toimintatapojamme – toteuttaa yrityksemme strategiaa.

Olet vastuussa projektin koko kiinteistökehityksen kaaresta, lähtien tontin hankinnasta aina hankkeen luovutukseen asti. Vastaat hankkeen budjetista ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Rakennat verkostoja ja teet tiivistä yhteistyötä sijoittajien, vuokralaisten ja viranomaisten kanssa.

Taustasi
Sinulla on laaja-alainen kokemus toimialalta ja hallitset kiinteistökehityksen eri vaiheet.
Menestyäksesi tehtävässä tarvitset seuraavia taitoja:

  • Hallitset hankkeiden taloudellisen arvioinnin, seurannan ja raportoinnin
  • Olet kiinnostunut kestävän kehityksen mukaisista uusista ratkaisuista ja kaupunkikehittämisestä
  • Tunnet alaan liittyvät säädökset ja määräykset
  • Sinulla on tehtävään soveltuva teknis-taloudellinen tutkinto

Työmme on joukkuepeliä, jossa tavoitteet ja parhaat tulokset saavutetaan yhdessä. Odotamme sinulta hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus-, ja vaikuttamistaitoja. Tässä tehtävässä strateginen, tulosorientoitunut työskentelytapa ja energinen ote ovat menestyksen avaimet. Senior Developerin rooli on meille tärkeä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää liiketoimintaamme. Meillä PD:llä pääset vakiinnuttamaan asemaasi kiinteistökehityksen huippuna, tekemään yhteistyötä alan vaikuttajien kanssa ja kehittymään pohjoismaisten kiinteistöosaajien kanssa.

Miksi PD?
NCC Property Development on toimialaa kehittävä asiantuntijaorganisaatio, jossa töitä tehdään avoimella ja keskustelevalla tyylillä. Olemme osa Pohjoismaista NCC konsernia ja teemme aktiivisesti yhteistyötä kollegoidemme kanssa. Tarjoamme osaamisen kehittämiseen hyvät mahdollisuudet erilaisten koulutusohjelmien myötä, josta yhtenä esimerkkinä Developer Program, joka tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja kehittää omaa osaamista parhaiden kiinteistökehittäjien kanssa.

Tutustu toimintaamme blogissa: https://beyondconstruction.fi/

Kiinnostuitko?
Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi ja olet etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää! Toimitusjohtaja Petri Bergström p. 010 507 5511 ja petri.bergstrom@ncc.fi. Hae tehtävää 17.5.2017 mennessä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Petri Bergström
Toimitusjohtaja
010 507 5511
petri.bergstrom@ncc.fi