Rakennesuunnittelija, Optiplan

Optiplanissa on reilut 60 rakennesuunnittelun ammattilaista. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen rakenne- ja elementtisuunnittelua sekä tuotekehitystä. Nyt haemme organisaatiomme vahvistukseksi nuorempaa rakennesuunnittelijaa Ouluun.

Toimit rakennesuunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Koulutukseltasi olet vastavalmistunut rakennuspuolen diplomi-insinööri tai insinööri.

Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Yrityksestä:
www.optiplan.fi

Hae heti tai viimeistään 31.3. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Optiplan on tulevaisuuden työnantaja. Toimintamme kasvaa ja kehittyy, joten nyt meillä on hienoja työmahdollisuuksia useissa eri yksiköissä. Edistyksellinen kokonaissuunnittelukonseptimme tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme rakennuttamis-, suunnittelu-, elinkaari- ja investointilaskelma- sekä kuntotutkimus- ja valvontapalveluita asiakkaidemme tarpeeseen räätälöitynä.

Toimimme neljällä paikkakunnalla Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Vesa Sunikka
Suunnittelujohtaja
050 326 1551
vesa.sunikka@optiplan.fi