Projekti-insinööriharjoittelija hankekehitykseen

Kiinnostaako ura kiinteistökehityksen parissa? Haemme NCC Buildingin toimitila- ja korjausrakentamisen toimialoille Helsingin Ruskeasuolle projekti-insinööriharjoittelijaa hankekehitykseen.

Etsimämme myyntihenkinen projekti-insinööriharjoittelija on mukana mielenkiintoisissa ja monipuolisissa toimitila- ja korjausrakentamisen hankekehityskohteisssa. Tärkeimmät tehtävät ovat osallistua, yhdessä huippuammattilaistemme kanssa, hankkeiden konseptien kehittämiseen, käyttäjämarkkinointiin ja vuokraukseen sekä rakennuttamiseen. Meillä pääset tekemään töitä monessa eri rajapinnassa - viranomaisten, sijoittajien, käyttäjien ja meidän osaavien rakentajien kanssa. Tehtävä on aidosti hieno tilaisuus päästä kehittymään kiinteistökehityksen huipuksi!

TOIVOMME SINULTA
teknis-taloudellisia tai rakennusalan loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja. Hyvät neuvottelu- ja esiintymistaidot ovat tärkeitä mutta ennen kaikkea omaat määrätietoisen, innostuneen, positiivisen ja myyntihenkisen asenteen. Olet ulospäin suuntautunut, avoin uusille ideoilla ja haluat kehittyä rakennus- ja kiinteistöalan huipuksi. Toivomme sinulta lisäksi englannin kielen taitoa.

TARJOAMME
Harjoitteluohjelmamme on tärkein rekrytointikanavamme, siksi pidämme harjoittelijoistamme hyvää huolta ja otamme jokaisen harjoittelijan lämpimästi vastaan ja heti mukaan joukkoomme tasavertaisena jäsenenä. Meille on helppo tulla. Anna meidän valloittaa sinut – tervetuloa meille!

LISÄTIETOJA
tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Harapainen 050 323 7582.

HAE
Lähetä hakemuksesi sekä cv:si 24.3 mennessä alla olevan HAE-painikkeen kautta.


Hae paikkaa

Yhteystiedot: