Rakennusautomaatiosuunnittelija Optiplanille

Nyt haemme organisaatiomme vahvistukseksi kokenutta rakennusautomaation suunnittelijaa täydentämään LVIA-suunnittelutiimiämme 

Optiplanissa LVIA -suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA -suunnittelua sekä tuotekehitystä. Rakennusautomaatiosuunnittelu liittyy lähes aina LVI –suunnitteluun.

Toimit rakennusautomaation suunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta rakennusautomaatiosta, joko urakoinnin tai suunnittelun puolelta. Koulutukseltasi olet diplomi- insinööri tai insinööri.

Katsomme eduksesi MagiCAD System Designer ohjelmiston ja LVI –suunnittelun tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Lähetäthän hakemuksesi pian kuitenkin viimeistään 26.3.2017. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

Optiplan Oy on luotettava rakennusalan suunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa.

Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

 Lisätietoja yrityksestä:

www.optiplan.fi

 

 

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Antti Torkki
Toimialajohtaja
050 400 5390