Työnjohtaja

Haemme työnjohtajaa Ouluun Tulevaisuuden sairaala 2030 –projektin ensimmäiseen osahankkeeseen, Lasten ja naisten sairaalaan, jonka kehitysvaihe on parhaillaan päättymässä.

Uudet tehtäväsi NCC:llä
Työnjohtajan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, kuten vaiheiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisesta suorittamisesta ja työntekijöiden esimerkillisestä johtamisesta. Työskentelet vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

TOIVOMME SINULTA
soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

TARJOAMME
mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä, kuten mm. hyödyntämällä 3D-malleja tuotannon tukena.

HAE  12.3.2017 mennessä rekisteröimällä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.

Muistathan lisätä hakemukseesi palkkatoiveesi.

 


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Mika Sipola
Projektipäällikkö
050 5492757
mika.sipola@ncc.fi