Projektihankkija

Haemme projektihankkijaa vahvistamaan hankintaorganisaatiotamme ja vastaamaan hankintojen toteutuksesta Turun seudun rakennustyömaillemme. Jos ammattitaidossasi yhdistyvät rakennusalan monipuolinen tuntemus ja hyvät neuvottelutaidot, hae tiimiimme!

NCC:n työmaiden hankinnoista vastaa keskitetty organisaatio. Hankintaamme kuvaa vahva halu uudistaa toimialaa ja olla edelläkävijä strategisessa, hyviin toimittajasuhteisiin ja kategoriakohtaiseen erikoistumiseen perustuvassa hankinnassa. Tukenaan hankinnalla on koko NCC-konsernin osaaminen, ostovoima ja kansainvälisen hankinnan verkosto.

Projektihankkijana

Vastaat alueellasi nimettyjen työmaiden hankinnoista hyödyntäen eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita

  • Suunnittelet hankinnat työmaiden kanssa ja huolehdit hankintojen edistymisestä aikataulun mukaisesti
  • Toimit kustannuslaskennan tukena hinnoittelussa
  • Tunnet alueellisen toimittajakunnan ja etsit aktiivisesti uusia vaihtoehtoja

Esimiehesi on alueesta vastaava hankintapäällikkö ja yhteistyöverkostoosi kuuluu koko hankintaorganisaatio, työmaaorganisaatio ja laskenta. Työpisteesi sijaitsee NCC:n Turun aluetoimistossa ja työssäsi vierailet usein myös työmailla.

Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja sinulla tulee olla rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta  

  • Rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari)
  • Käytännön kokemusta hankinta- ja/tai työmaatehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Englannin kielen taito katsotaan eduksi

Olet päättäväinen ja tuloshakuinen ja sitoutunut asetettuihin tavoitteisiin sekä toimimaan NCC:n arvojen mukaisesti. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja näet ongelmat haasteina. Sinulla pysyy langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Olet selkeä viestijä ja luonteva yhteistyön rakentaja eri tahojen ja sidosryhmien kanssa. 

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Susanna Talvitie p. 050 377 66210, susanna.talvitie@ncc.fi

Hae tehtävää 5.3.2017 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Susanna Talvitie
Hankintapäällikkö
050 377 6621
susanna.talvitie@ncc.fi