Kokenut vastaava työnjohtaja korjausrakentamiseen, pääkaupunkiseudulle

Hae viimeistään: 2024-08-11
Kaupunki: Helsinki

Hae tästä!

Korjausrakentamisen toimialamme toimii Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Kun korjaamme kiinteistöt nykyajan vaatimusten mukaisiksi, palvelemme kiinteistönomistajia, käyttäjiä ja ympäristöä. Parhaimmillaan rakennuksen peruskorjaus on arvokas kulttuurihistoriallinen teko tai ratkaisemme esimerkiksi kiinteistön käyttöön liittyviä muutostarpeita. Toteutamme rakennushankkeet monipuolisella osaamisella ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Vastuullisuus ohjaa vahvasti toimintaamme.

Tule vahvistamaan rakennusalan ammattilaisten joukkoamme pääkaupunkiseudulle, sillä haemme nyt kokenutta vastaavaa työnjohtajaa korjausrakentamisen hankkeiden pariin.  

Miltä työsi voisi näyttää NCC:llä?

Kokeneen vastaavan työnjohtajan hankkeet ovat pääosin toimitilahankkeita sekä opetusalan ja varhaiskasvatuksen rakennusten korjaushankkeita.

Vastaavana työnjohtajanamme varmistat, että rakennustyömaa etenee sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien, työturvallisuuden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Apunasi työmaan johtamisessa sinulla on monia muita tuotannon, hankinnan ja laskennan ammattilaisia, jotta pystyt itse keskittymään oleelliseen – työmaan kokonaisuuden johtamiseen.

Miksi sinun kannattaisi hakeutua tähän tehtävään?

  • Varmistamme, ettet joudu tinkimään työturvallisuudesta tai rakentamisen laadusta, vaan voit tuntea ylpeyttä johtamastasi työstä
  • Pääset näyttämään osaamisesi kiinnostavissa hankkeissa ja luomaan uraasi vakaassa yrityksessä, jossa perusasiat ovat kunnossa

Tarjoamme ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon. Panostamme kestävään työarkeen, laadukkaaseen rakennustapaan ja valmentavaan johtamiseen. Työmaillamme hyödynnämme monia digitaalisia työtapoja, jotka helpottavat sinua työmaan johtamisessa.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta soveltuvuutta vaativaan tai poikkeuksellisen vaativaan vastaavan työnjohtajan tehtäviin sekä työhön liittyvää kokemusta, osaamista ja muita edellytyksiä (mm. kokemusta vastaavana työnjohtajana vaativista korjaushankkeista, jotka on toteutettu alle 10 v. sitten). Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • Kokemusta suurehkoista ja vaativista korjaushankkeista (kokemus suojelluista hankkeista katsotaan eduksi)
  • Rakennus- ja talotekniikan tuntemusta ja ymmärrystä tuotannon työjärjestyksestä
  • Rakennusprojektin kustannusrakenteen tuntemusta ja taloustaitoja
  • Ymmärrys lainsäädännön, viranomaisvaatimusten ja tilaajavastuun käsitteistä
  • Sujuvan suomen kielen taidon.

 

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Haethan tehtävää 11.8.2024 mennessä. Toimi nopeasti, sillä olemme valmiit etenemään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä ja kohteesta antaa yksikön johtaja Teemu Tynkkynen p. 050 341 3269

Rakenna kanssamme - yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa!

NCC on yksi Pohjoismaiden johtavista rakennusyrityksistä, jossa meitä vie eteenpäin halu kehittyä—olipa sitten kyseessä rakennusprojektit tai henkilökohtainen osaaminen. Viemme päivittäin eteenpäin alan kiehtovimpia rakennusprojekteja tiiviissä yhteistyössä työntekijöidemme, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Henkilöstöllämme on aktiivinen rooli yrityskulttuurissamme, joka perustuu vakaalle arvopohjalle ja joka tukee turvallista työpaikkaa. Yhteinen osaamisemme ja monipuoliset taustamme erottavat meidät muista.

NCC - yksi johtavista rakennusalan yrityksistä Pohjoismaissa.


Hae tästä!