Safida Montage

Safida Montage on vastuullinen rakennus-, infrastruktuuri- ja päällystysalan henkilöstöyritys. Yritys perustettiin vuonna 2015 Varsovassa ja on täysin NCC AB:n omistama. Kaikki rekrytoinnit tehdään Puolasta NCC:n tarpeisiin Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

Safida Montagen laajan verkoston ammattilaisilla on vankka kokemus pohjoismaisista rakennusmarkkinoista. Olemme tarjonneet työvoimaa jo noin sataan hankkeeseen, joissa on rakennettu muun muassa asuinrakennuksia, siltoja, kouluja, sairaaloita, teitä ja palvelinkeskuksia.

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia asiakas- ja henkilöstösuhteita. Rehellisyys, läpinäkyvyys ja turvallisuus heijastuvat kaikkeen toimintaamme.

Tehtävämme

Pohjoismaisilla rakennusmarkkinoilla on pulaa osaavista ammattilaisista, ja moni rakennusyhtiö kärsii henkilöstövajeesta. Samaan aikaan Puolassa moni kokenut ja pätevä ammattilainen haluaisi tulla työskentelemään Pohjoismaihin. Me tuomme yritykset ja ammattilaiset yhteen ja tuemme alan kehitystä terveempään suuntaan.

Oikea henkilöstö

Tarjoamme asiakkaillemme henkilöstöä kehittämään ja rakentamaan yhteiskuntaa oikean osaamisen avulla. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa vastaavaa pätevää ja joustavaa työvoimaa.

Lisää läpinäkyvyyttä

Noudatamme kaikessa toiminnassamme työehtosopimuksia ja lainsäädäntöä. Arvostamme läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta niin asiakkaitamme kuin henkilöstöä kohtaan. Keskustelemme avoimesti viranomaisten sekä toimiala- ja ammattijärjestöjen kanssa, jotta voimme varmistaa toimintamme pitkäjänteisyyden.

Vahvempi kilpailukyky

Vahvistamme asiakkaidemme kilpailukykyä tarjoamalla heille ammattitaitoista henkilöstöä oikeaan hintaan ja oikeilla ehdoilla.

Meidän panoksemme

Osaaminen

Safida Montagella on kolme henkilöstöpoolia:

  • Ammattityöntekijät ovat työntekijöitä, joilla on pitkä kokemus alaltaan. He puhuvat puolaa.
  • Työhön osallistuvat työnjohtajat ovat ammattityöntekijöitä, jotka vastaavat tiiminsä vetämisestä ja puhuvat englantia.
  • Tiiminjohtajat ovat toimihenkilöitä, jotka vastaavat yhden tai useamman tiimin vetämisestä ja puhuvat englantia.

Henkilöstöpalvelumme kattaa seuraavat ammattiryhmät:

  • kirvesmiehet
  • betonityöntekijät
  • maanrakennustyöntekijät
  • muurarit
  • tie- ja rakennustyöntekijät

Työturvallisuus

Henkilöstön terveys ja turvallisuus on toimintamme perusta, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa taataksemme työympäristön turvallisuuden.

Henkilöstö koulutetaan hankkeen vaatimusten ja asiakkaan tarpeiden mukaan Varsovassa ennen kohteeseen matkustamista. Kaikki koulutukset ovat kohdemaan toimialajärjestöjen vaatimusten mukaisia. Lisäksi järjestämme asiakaskohtaisia vaatimuksia vastaavia koulutuksia. Henkilöstön on tunnettava noudatettavat käytännöt, toimintaohjeet ja rutiinit ennen työkohteeseen saapumista.

Koulutusvaatimusten varmistamisen lisäksi tuemme työnjohtajia ja tiimijohtajia aktiivisesti hankkeen työturvallisuustyössä. Tiimien turvallisuustietoisuus auttaa ehkäisemään tapaturmia ja vahinkoja.

Suojavaatetus ja ID06-kortit

ID06-kortit tilataan ja suojavaatteet ostetaan Puolassa ennen kohteeseen matkustamista. Näin henkilöstöllä on työn aloittamisen edellyttämät varusteet heti ensimmäisenä työpäivänä.

Ulrika Brinck 2
Ulrika Brinck

Head of Safida Montage, Group Purchasing, NCC Infrastructure