Loop Rocks – NCC:n alusta maa-ainesten älykkäämpään hallintaan

Loop Rocks on avoin alusta ja sovellus työmaiden kivi- ja maa-ainesten sekä muiden sekundääristen massojen tehokkaampaan ja älykkäämpään hallintaan yritysten ja yksittäisten henkilöiden välillä.

Loop Rocksia käyttämällä NCC pystyy yhdistämään sekundääristen materiaalien kysynnän ja tarjonnan rakennustyömailla laittamalla massat ”kiertoon” suoraan toimipaikkojen kesken.

Loop Rocks lanseerattiin kesäkuun lopussa, ja NCC on käsitellyt sillä jo puoli miljoonaa tonnia sekundäärimassoja ja lisännyt alustan käyttäjiksi yli 100 rakennustyömaata ympäri Ruotsia. Loop Rocks on finalisti tämän vuoden Circular Economy Digital Disruptor palkinnon saajaksi.

Katso video Loop Rocksista – näin se toimii

Halusimme tehostaa sekundäärimassojen ja ainesten hallintaa rakennusteollisuudessa. Loop Rocks tekee meistä haastavan toimijan, joka voi hyödyntää taloudellisesti tämän päivän epätehokasta käsittelyä ja samaan aikaan ottaa muut mukaan ekosysteemiin.

“Halusimme tehostaa sekundäärimassojen ja ainesten hallintaa rakennusteollisuudessa. Loop Rocks tekee meistä haastavan toimijan, joka voi hyödyntää taloudellisesti tämän päivän epätehokasta käsittelyä ja samaan aikaan ottaa muut mukaan ekosysteemiin.”

- Anders Torell, liiketoiminnan kehittämisen ja digitalisaation johtaja, NCC Industry