Moderni työympäristö kilpailuvalttina tulevaisuuden työelämässä

Modernit uudet toimitilat lisäävät työhyvinvointia, vahvistavat työnantajamielikuvaa, houkuttelevat tulevaisuuden osaajia ja tukevat brändin rakentamisessa. NCC:llä on käynnissä ja tulossa paljon uusia moderneja toimistokohteita, jotka kehitetään vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Hyvinvointia ilon kautta

Puurtamisen vastapainona työpaikoilla pitää olla myös hauskaa.Miltä kuulostaisi vaiheeksi palaveri omassa kuntosalissa, viereisessä puistossa, kahvilassa tai coworking-tilassa? Vapaat kohtaamiset ja keskustelut niille varatuissa viihtyisissä tiloissa ovat tärkeä osa hyvinvoivan henkilöstön työpäivää. Oikeanlaiset toimitilat tukevat myös hyvää mieltä ja jaksamista.

Toimitilat yrityksen käyntikorttina

Brändiajattelu on yhä merkityksellisempää myös tilojen osalta. Yrityksen näköiset tilat kertovat omaa sanatonta kieltään. Materiaalivalinnoilla, väreillä ja viesteillä voidaan kertoa yrityksen arvoista, visiosta ja tuotteista omissa toimitiloissa. Tiloistaan ylpeä ja hyvinvoiva henkilöstö palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Rekrytoinnin apuna

Positiivinen työnantajamielikuva sekä moderni työympäristö houkuttelevat  myös tulevaisuuden huippuosaajia. Muunneltavat, erilaisin työtehtäviin suunnitellut tilat antavat tilaa luovuudelle ja auttavat keskittymään. Vastapainona viihtyisät kahvitilat, rentoutumiseen tai yhteisölliseen kanssakäymiseen varatut coworking-tilat tuovat energiaa päivään. Moderni työympäristö on valttikortti kilpailtaessa tulevaisuuden osaajista.

Uudet toimitilat; miten tukea henkilöstöä muutosprosessissa?

Tervetuloa kuuntelemaan puheenvuoroamme HRx2018 -tapahtumassa klo 14.25-14.40. NCC:n myyntipäällikkö Uku Jaatinen haastattelee kirjailija, muutosvalmentaja ja sisustusarkkitehti Maaretta Tukiaista Moodit Oy:stä aiheesta ”Miten tukea henkilöstöä uusien toimitilojen muutosprosessissa?” Keskustelun aikana kuulet erinomaisia vinkkejä tavoista hoitaa uusien toimitilojen muutosprosessi onnistuneesti yrityksessäsi. 

Mikä on paras työympäristö teidän yritykselle?

NCC:n uudet toimistokohteet kehitetään vastaamaan tulevaisuuden työelämän haasteisiin. Modernit kohteemme sijaitsevat erinomaisilla paikoilla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä!

Uku Jaatinen
Jaatinen Uku

Myyntipäällikkö, NCC Property Development