Menestyvät liiketilat - Future Retail by NCC®

Loppuasiakkaiden tarpeisiin keskittyminen on avainasemassa kauppapaikkahankkeiden menestyksen kannalta. Käytämme Future Retail by NCC® konseptia kehittäessämme kauppa- ja ostoskeskuksia, joihin ihmiset tulevat ostoksille, syömään, tapaamaan toisiaan ja viihtymään.

Vähittäiskaupan alalla on tapahtunut paljon muutoksia. Moderneissa kauppakeskuksissa on kyse paljon muustakin kuin kuluttamisesta. Ensiluokkaisen asiakaspalvelun ohella ruoka ja juoma sekä viihde ja sosiaalinen kanssakäyminen tekevät niistä kuin ihmisten toisia olohuoneita. Jotta ne houkuttelisivat asiakkaita, sijainnin pitää olla juuri oikea.

Kohtaamis- ja ostospaikka

Menestyksekkään ostospaikan luomisessa on tärkeää kartoittaa sen potentiaaliset asiakkaat sijainnin perusteella. Keitä nämä asiakkaat ovat, mistä he pitävät, mitä heiltä puuttuu ja millaisia heidän tulevat tarpeensa mahdollisesti ovat? Liiketilojen on kuitenkin samaan aikaan täytettävä työympäristöön ja ympäristötehokkuuteen liittyvät tiukat vaatimukset, ja niiden sijainnin ja liikenneyhteyksien pitää olla hyvät. Loppuasiakkaiden tarpeiden on oltava keskiössä, kuten myös henkilökunnan, jonka työympäristön liiketilat muodostavat. NCC soveltaa tulevaisuuden ostospaikkojen kehittämisessä prosessiaan, jonka nimi on Future Retail by NCC®.

Oikea sijainti uusille liiketiloille

Liiketilojen suunnittelu ja sijainti vaikuttavat yhä enenevässä määrin niiden kykyyn houkutella kuluttajia. Kauppakeskuksissa ei käydä enää vain ostoksilla ja asioilla, vaan niistä on tullut tapaamispaikkoja. Kauppakeskusten tarjoamista kokemuksista ja ympäristöstä on tulossa yhä tärkeämpiä, kun halutaan varmistaa, että asiakkaat eivät käänny pois heti ovelta vaan jäävät viihtymään. Jotta voisimme suunnitella ostospaikkoja, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet pitkän aikaa, meidän on ymmärrettävä, mitä he tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa. Analyytikoiden ja trenditutkijoiden tekemän työn ansiosta tiedämme, mikä saa aikaa ihmisvirtoja ja mitkä sijainnit ovat kiinnostavia tänään ja huomenna. Tapaamme ja haastattelemme satoja potentiaalisia asiakkaita ennen kuin maasta kaivetaan ensimmäistäkään kauhallista. Yhdessä kanssasi pystymme kehittämään liiketiloja, joissa oikea sijainti ja hyvä työympäristö kohtaavat.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää tulevaisuuden kauppapaikoista ja keskustella kanssamme toiveistasi.

jukka_manninen
Manninen Jukka

Investment Manager, NCC Property Development