Kiinteistön ylläpito on ammattilaisen asia

Älä suotta huolehdi, vaan jätä kiinteistön asiat NCC:n hoidettaviksi. Saat kaikki korjaukset ja huoltotoimet samasta paikasta. Tee kumppanuussopimus, jolloin arjessa ilmenevät rikkoontumiset korjataan välittömästi.

Yhteistyö NCC:n kanssa on helppoa ja vaivatonta. Korjaamme viat ja puutteet ja muokkaamme tilat sovitun mukaisesti. Kannattaa tehdä myös sopimus, joka takaa jatkuvan palvelun. NCC:n korjaajat ovat vain napin painalluksen päässä, kun ikkuna menee rikki tai muuta yllättävää tapahtuu. Lisäturvaa tuo pitkäaikainen huolto- ja korjaussuunnitelma, mikä tasoittaa ja ennakoi korjauskustannuksia ja –tarpeita. Näin säästytään monelta ikävältä yllätykseltä tulevaisuudessa. Kun NCC hallinnoi, suunnittelee ja järjestää kiinteistön hoidon ja ylläpidon, toimitaan aina asiakkaan kanssa sovitun kokonaisnäkemyksen mukaisesti. Kun tavoitteet ja suunnitelmat on selvät, hommatkin hoituvat nopeasti. NCC:n palvelun laatuun ja aikatauluihin voi aina luottaa.

Elinkaaripalvelut

NCC on kehittänyt elinkaarimallin, mikä tarkoittaa pitkää sitoutumista ja sopimusta kiinteistöön. Laajimmassa muodossaan NCC ottaa kokonaisvastuun suunnittelusta, rakentamisesta, kiinteistöstä, ylläpidosta ja huollosta. Malli soveltuu niin uudis- kuin korjauskohteisiin. Tälläkin hetkellä NCC:llä on pitkälle toistakymmentä vuosikymmenten mittaista sopimusta, jossa olemme sitoutuneet hoitamaan rakentamaamme tai korjaamaamme kiinteistöä suunnitelmallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kun alusta asti suunnitellaan kiinteistön koko elinkaari, astuvat ekologiset, terveelliset, pitkäikäiset ja kokonaistaloudelliset vaihtoehdot luonnollisena osana mukaan prosessiin. Rakentajan vastuu ja ammattitaito on elinkaarirakentamisessa korkeimmalla mahdollisella tasolla.