NCC Data Center on valmiiksi mietitty konsepti

Rakennamme tarpeisiisi soveltuvan datakeskuksen luotettavasti ja joustavasti. Laitoksen tuottama, ylimääräinen lämpöenergia voidaan myydä pois.

NCC Data Centerin etuja ovat erinomainen, valmiiksi suunniteltu rakennusprosessin organisointi, nopea aloitus ja luotettava aikataulu. Meillä on käytössämme osaavat suunnittelijat ja kokemuksia Ruotsista vastaavista projekteista. NCC on kaikin puolin kokenut, suuri rakentaja, jolla on valmiuksia vaativiinkin rakennusprosesseihin.

Nopea alku Järvenpäässä

Kaksi tonttia Järvenpäässä on jo tutkittu ja neuvoteltu datakeskuksen rakentamista varten. Jos erinomainen sijainti Vuosaaren sataman, lentokentän, junayhteyksien ja moottoritien välittömässä läheisyydessä kiinnostaa, rakennusprosessi saa nopean alun. Järvenpää on kansainvälisestikin katsottuna rauhallinen ja samalla mahdollisimman toimiva paikka datakeskukselle.

Finland is a cool country

Datakeskusten rakentaminen Suomeen todella kannattaa. Ilmasto on tässä asiassa suuri etu, kun viileät säät vähentävät jäähdytyksen tarvetta. Meillä on yksi Euroopan alemmista sähköhinnoista ja loistavat, luotettavat sähköyhteydet, jotka kattavat koko maan. Merikaapeli Saksan Rostockista Suomeen takaa luotettavat kuituyhteydet ja erityisesti nopean datasiirron meren yli. Suomessa on muutoinkin vakaa ja luotettava yhteiskunnallinen tilanne, ja luonnonkatastrofien mahdollisuus on maailman pientä luokkaa. Osaavaa työvoimaa on tarjolla ja ilmapiiri on kaikin puolin erittäin teknologiamyönteinen.

NCC on edelläkävijä

Meille teknologia ja kehitys on jatkuvasti uusiutuva toiminta-alue, jossa haluamme olla alamme ykkösiä. Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista rakennusyrityksistä meillä on mahdollisuuksia olla osaamisen kärjessä. Olemme mukana kehittämässä yhteiskuntaa. Datakeskusten rakentamisen konsepti on meille katse tulevaisuuteen ja maantieteellisen sijaintimme hyödyntämistä globaaliin käyttöön.

Asiakkaille tarjotaan aina alan parhaita kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Rakentamisen prosessissa hyödynnetään digitaalisia työkaluja, kuten esimerkiksi VDC:tä (Virtual Design & Construction).

Miksi valita NCC?

  • Avaimet käteen projekti, NCC hoitaa koko prosessin
  • Sähkö, kuituverkot, maakaasu ja kaukolämpö
  • PUE < 1,15
  • Kapasiteetti alussa 25 MW ja lähes rajattomat mahdollisuudet
  • Rakennusluvan saaminen alle kahdessa kuukaudessa
  • Paikallisten viranomaisten kannatus ja kannustus
  • Kestävän kehityksen ratkaisut, BREEAM/LEED-sertifiointi
  • VDC - Virtual Design Construction
  • NCC rakensi Facebookin datakeskuksen Ruotsiin
Elizaveta_Ageeva_NCC
Ageeva Elizaveta

Hankekehittäjä, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.