Työtiloilla on väliä

Työympäristön pitää pysyä menossa mukana, kun maailma muuttuu. Yrityksissä tapahtuu nykyisin nopeitakin henkilöstömäärien muutoksia ja jopa toiminnan muutoksia. NCC:ltä saat pieniin korjauksiin sopivan, joustavan remonttiporukan.

NCC Tilamuutospalvelu on hyvä apu toimitilojen muokkaamisessa ja remontoinnissa. Kyseessä voivat olla uudet tai vanhat tilat, eikä muutoksia kannata antaa ainakaan remonttimiesten puutteen jarruttaa. Muokkaa toimiston valaistus, istumajärjestys ja taukotilat unelmien työpaikaksi. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat ammattilaiset samalla soitolla suunnittelusta toteutukseen. Säästät vaivaa, aikaa ja rahaa.

Luotettava apu

Tilamuutospalvelumme on erikoistunut muutos- ja parannustöihin. Heille mikään työ ei ole liian pieni tai suuri. NCC on kokenut toimitilarakentaja, joten tunnemme nykyiset tarpeet ja trendit. Ison yrityksen toimintaan voit luottaa. Hyvä laatu ja palvelu sekä pitävä aikataulu ovat itsestään selvyyksiä. Lisäksi toimimme turvallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Toimintafilosofiaamme kuuluu myös jatkuva toiminnan kehittäminen ja koko rakennusalan uudistaminen.

NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu