Hyvää palvelua putkiremonttiin

NCC:llä putkiremonteissa ja taloyhtiökorjauksissa panostetaan hyvään asiakaspalveluun, laatuun ja aikataulussa pysymiseen. Putkiremontin ollessa ajankohtainen kannattaa koko kerrostalo laittaa kerralla kuntoon.

Asuinrakennusten putkistojen käyttöikä on noin 45–50 vuotta, jonka jälkeen ne on korjattava. Putkiremontin tarve luo kuitenkin uusia mahdollisuuksia taloyhtiölle, koska samaan aikaan voidaan parantaa asuinympäristön viihtyvyyttä ja mukavuutta.

Yleensä putkiremonttikohteessa uusitaan myös kylpyhuoneen kaikki pinnat ja kalusteet, jotka nekin ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Korjaustarpeen yhteydessä on hyvä miettiä, olisiko taloyhtiön pihalle sopiva aika tehdä muutoksia tai mahdollisille yhteistiloille keksiä uusi käyttötarkoitus. Laajempienkin visioiden toteutus tässä vaiheessa on yllättävän helppoa ja mahdollinen lisärakentaminen onnistuu luotettavan kumppanin kanssa.

Mahdollisimman vähän häiriötä asukkaille

NCC:llä korjausvaiheen aikataulut suunnitellaan laadusta tinkimättä niin, ettei asukkaan tarvitse olla kotoa pois kovin pitkää aikaa. Remontti alkaa purkutöillä, joihin sisältyvät mahdolliset haitta-ainepurut. Työt etenevät linja tai rappu kerrallaan suunnitellulla nopeudella, joka riippuu korjattavan kiinteistön ominaisuuksista ja korjaustarpeiden määrästä. Työturvallisuuden lisäksi kiinnitämme huomiota myös asukasturvallisuuteen.

Asukaspalvelu helpottaa

NCC:n asukaspalvelun ystävälliset ammattilaiset auttavat jokaisen asunnon korjaustoiveissa ja -valinnoissa. Tiedämme, että oman kodin ja talon remontti on stressaava tilanne ja yritämme parhaamme mukaan helpottaa asukkaiden elämää ja kodin valmistumista. Siksi olemme jalostaneet rakennusprosessiamme niin, että työmaahenkilöstö keskittyy tehokkaaseen rakentamiseen ja asukaspalvelumme toimii linkkinä asukkaiden ja työmaan välillä tehostaen rakennusprosessia ja hyvää palvelua.

Sisustussuunnittelulla yksilöllisyyttä kotiin

Putkiremontin yhteydessä asukas voi tilata meiltä sisustussuunnittelun. Hyvällä suunnittelulla voimme parantaa kylpyhuoneen lisäksi kaikkien tilojen viihtyvyyttä, toimivuutta ja pitkäikäisyyttä. Teemme sisustuskonsultaation, huoneiston väri- ja materiaalisuunnittelun tai huoneen tilasuunnitelman. Tilasta saadaan yksilöllinen, ja sinulle tärkeät, jo olemassa olevat elementit voidaan sulauttaa uuteen suunnitelmaan.

Ryhmäkorjauksella lähiöihin säästöjä

Jos asuinalueella on monia samoihin aikoihin rakennettuja, lähes identtisiä kerrostaloja ja eri taloyhtiöiden kesken on myönteistä vuoropuhelua, saattaa ryhmäremontti olla varteen otettava vaihtoehto. Kun korjaaja voi toistaa samat työtavat useaan kertaan peräkkäin eri taloyhtiössä, se tuo säästöä ja nopeutta, josta taloyhtiöt hyötyvät. NCC on ryhmäkorjaamisen edelläkävijä – kysy ihmeessä lisää.

Yhteydenottopyyntö

Olen kiinnostunut
joonas-saikkonen_NCC
Saikkonen Joonas

Asuntokorjauspäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building Nordics

Teemu-Holopainen_NCC
Holopainen Teemu

Työpäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building Nordics

Timo-Valpola_NCC
Valpola Timo

Työpäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building Nordics

Tutustu esitteeseen

Tutustu esitteeseen