Hyvää palvelua putkiremonttiin

NCC:llä panostetaan hyvään asiakaspalveluun, laatuun ja aikataulussa pysymiseen. Kustannustehokkain ratkaisu on tilata NCC:ltä sekä suunnittelu että toteutus.

Voit säästää aikaa ja rahaa, kun NCC on mukana korjaushankkeessasi heti alusta asti, sillä rakentajien ja suunnittelijoiden yhteistyö on avain hyvään lopputulokseen. Se tuo myös helppoutta, kun voi kerralla tilata koko korjaustyön alusta loppuun asti.

NCC:llä korjausvaiheen aikataulut rakennetaan mahdollisimman nopeiksi niin, ettei asukkaan tarvitse olla kotoa pois kovinkaan pitkää aikaa. Nopeus riippuu korjattavan kiinteistön ominaisuuksista ja korjaustarpeiden määrästä. Parhaimmillaan korjaustyöt kestävät yhdessä portaassa alle kuukauden, mutta keskimääräinen normaali aika on lähellä kahta kuukautta. Pyrimme jatkuvasti nopeuttamaan rakennusaikaa, mutta niin, etteivät kustannukset tai rakentamisen laatu missään tapauksessa kärsi.

Asukaspalvelu helpottaa

NCC:n asukaspalvelun ystävälliset ammattilaiset auttavat jokaisen asunnon korjaustoiveissa ja –valinnoissa. Tiedämme, että oman kodin ja talon remontti on stressaava tilanne ja yritämme parhaamme mukaan helpottaa asukkaiden elämää ja kodin valmistumista. Siksi olemme jalostaneet rakennusprosessiamme niin, että työmaahenkilöstö keskittyy tehokkaaseen rakentamiseen ja asukaspalvelumme toimii linkkinä asukkaiden ja työmaan välillä tehostaen rakennusprosessia ja hyvää palvelua.

Sisustussuunnittelulla yksilöllisyyttä kotiin

Putkiremontin yhteydessä asukas voi tilata meiltä sisustussuunnittelun. Hyvällä suunnittelulla voimme parantaa kylpyhuoneen lisäksi kaikkien tilojen viihtyvyyttä, toimivuutta ja pitkäikäisyyttä. Teemme sisustuskonsultaation, huoneiston väri- ja materiaalisuunnittelun tai huoneen tilasuunnitelman. Tilasta saadaan yksilöllinen, ja sinulle tärkeät, jo olemassa olevat elementit voidaan sulauttaa uuteen suunnitelmaan.

Ryhmäkorjauksella lähiöihin säästöjä

Jos asuinalueella on monia samoihin aikoihin rakennettuja, lähes identtisiä kerrostaloja ja eri taloyhtiöiden kesken on myönteistä vuoropuhelua, saattaa ryhmäremontti olla varteen otettava vaihtoehto. Kun korjaaja voi toistaa samat työtavat useaan kertaan peräkkäin eri taloyhtiössä, se tuo säästöä ja nopeutta, josta taloyhtiöt hyötyvät. NCC on ryhmäkorjaamisen edelläkävijä – kysy ihmeessä lisää.

Yhteydenottopyyntö

Olen kiinnostunut
NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu
joonas-saikkonen_NCC
Saikkonen Joonas

Asuntokorjauspäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building

Teemu-Holopainen_NCC
Holopainen Teemu

Työpäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building

Timo-Valpola_NCC
Valpola Timo

Työpäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building