Hankekehitys Jyväskylä

Jyväskylän hankekehitysyksikkömme toimii Keski-Suomen kaupungeissa sekä muissa kasvukeskuksissa noin 120 kilometrin säteellä Jyväskylästä. 

Jyväskylän alueella kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Jyväskylän ja Mikkelin kaupungeissa sekä seudun muilla keskusta-alueilla, kuten Äänekoskella, Muuramessa ja Laukaassa. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

DBS KOy Jyväskylän Lynx, Jyväskylä

Rakennamme uudet tuotantotilat DB Santasalolle Jyväskylän Keljonkankaalle. Projekti on jaettu kahteen vaiheeseen, joista ensimmäisessä, syyskuussa 2021 valmistuvassa vaiheessa rakennetaan toimistosiipi sekä halli 1. Toinen vaihe, hallien 2-3 rakentaminen, valmistuu lokakuussa 2022. NCC toimii hankkeessa projektinjohtourakoitsijana ja tilaajana on KOy Jyväskylän Lynx c/o Jykia Oy.

Forum, Jyväskylä

Hankkeessa Jyväskylän keskustassa sijaitsevan kauppakeskus Forumin Vapaudenkadun tason tilajärjestelyitä uusittiin ja rakennusta laajennettiin. Ensimmäisen kerroksen kevyet rakenteet, pinnat ja tekniset järjestelmät uusittiin lähes kokonaisuudessaan. Muita kerroksia, julkisivuja ja sisäänkäyntirakenteita kunnostettiin laajennusten alueilla ja tarpeen mukaan. Kauppakeskuksen muutostyöt valmistuivat syksyllä 2021.

Varkauden kampus ja lukio, Varkaus

NCC rakensi Savon Koulutuskuntayhtymälle oppilaitoksen Varkauteen. Uusi oppilaitosrakennuskokonaisuus muodostui uudisrakennuksesta ja vanhoista saneerattavista osista. Savon ammattiopiston Varkauden kampus ja Varkauden lukion uusi koulurakennus saivat Joutsenmerkin tunnustuksena ympäristöystävällisyydestään.

Kukkulan kampuksen A-rakennuksen peruskorjaus, Jyväskylä

Jyväskylän Kukkulan alueella, noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevat Keski-Suomen keskussairaala ja sädesairaala sekä useita kouluja. Gradialla on alueella kampus, jonka A-rakennuksen NCC peruskorjasi. Hanke valmistui kesällä 2019.

Saimaa Stadiumi, Mikkeli

Mikkelin uusi monitoimiareena syntyi tehokkaasti ja jouhevasti. NCC:n kokonaisvastuu-urakkana toteuttama Saimaa Stadiumi vastaa Mikkelin alueen liikunta- ja tapahtumatarpeisiin.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Onttinen Marko

Hankekehitysjohtaja, Rakentaminen, Keski-Suomi, NCC Building Nordics

Tommi Tiihonen
Tiihonen Tommi

Aluejohtaja, Rakentaminen, Keski-Suomi, NCC Building Nordics

NCC Jyväskylä
NCC Jyväskylä
Käyntiosoite:

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Postiosoite:

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Puhelin: 010 507 4600