Hankekehitys Jyväskylä

Jyväskylän hankekehitysyksikkömme toimii Keski-Suomen kaupungeissa sekä muissa kasvukeskuksissa noin 120 kilometrin säteellä Jyväskylästä. 

Jyväskylän alueella kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Jyväskylän ja Mikkelin kaupungeissa sekä seudun muilla keskusta-alueilla, kuten Äänekoskella, Muuramessa ja Laukaassa. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

Varkauden lukio ja Savon ammattiopisto
Varkauden kampus ja lukio, Varkaus

NCC rakensi Savon Koulutuskuntayhtymälle oppilaitoksen Varkauteen. Uusi oppilaitosrakennuskokonaisuus muodostui uudisrakennuksesta ja vanhoista saneerattavista osista. Savon ammattiopiston Varkauden kampus ja Varkauden lukion uusi koulurakennus saivat Joutsenmerkin tunnustuksena ympäristöystävällisyydestään.

Kukkulan kampus
Kukkulan kampuksen A-rakennuksen peruskorjaus, Jyväskylä

Jyväskylän Kukkulan alueella, noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevat Keski-Suomen keskussairaala ja sädesairaala sekä useita kouluja. Gradialla on alueella kampus, jonka A-rakennuksen NCC peruskorjasi. Hanke valmistui kesällä 2019.

saimaa_stadiumi_NCC
Saimaa Stadiumi, Mikkeli

Mikkelin uusi monitoimiareena syntyi tehokkaasti ja jouhevasti. NCC:n kokonaisvastuu-urakkana toteuttama Saimaa Stadiumi vastaa Mikkelin alueen liikunta- ja tapahtumatarpeisiin.

Athenaeum, syksy 2018
Athenaeumin peruskorjaus, Jyväskylä

Peruskorjasimme kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäellä sijaitsevan Athenaeum-rakennuksen. Rakennus on valmistunut vuonna 1976 ja sen on suunnitellut arkkitehti Arto Sipinen. Mittavassa peruskorjauksessa Athenaeumin ulkomuoto säilytettiin täysin entisellään rakennuksen arvoa kunnioittaen.

Harjun kampusalue_NCC
Harjun kampusalueen peruskorjaus ja laajennus, Jyväskylä

NCC toteutti noin 20 000 bruttoneliön hankkeen projektinjohtourakoitsijana. Kahden ja puolen vuoden mittaisessa hankkeessa toteutettiin vanhan opetusrakennuksen peruskorjaus sekä uuden liikuntarakennuksen rakennustyöt.

Laukaan-Ekokoulu-havainnekuva_NCC
Laukaan Ekokoulu, Satavuon koulu ja päiväkoti

Uuteen aluekyläkouluun Laukaan Vuonteelle yhdistettiin vuoden 2018 syksyksi vanhat Savion, Tarvaalan ja Vuonteen kyläkoulut. Tavoitteena oli tehdä ekologisesti kestävä alakoulu ja päiväkoti sadalle lapselle sadaksi vuodeksi. Satavuon koulu ja päiväkoti rakennettiin massiivipuusta.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Marko-Onttinen
Onttinen Marko

Hankekehitysjohtaja, Rakentaminen, Keski-Suomi, NCC Building Nordics

Tommi Tiihonen_500pix
Tiihonen Tommi

Toimialajohtaja, Rakentaminen, Keski-Suomi, NCC Building Nordics

NCC Jyväskylä
NCC Jyväskylä
Postiosoite:

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Puhelin: 010 507 4600