Sähköurakointi

NCC Power Networks -palvelut kattavat uusiutuvat energiateknologiat, sähkönsiirtojärjestelmät, sähkönjakelu- ja Smart Grid -teknologiat sekä tuotantolaitosten energiajärjestelmät. NCC:llä on pohjoismaissa mittavaa kokemusta verkostohankkeiden toteutuksesta ja projektihallinnasta.

NCC:n kattava sähkönsiirto- ja jakeluteknologian ymmärrys mahdollistaa tehokkaamman ja taloudellisen tavan käyttää sähköä älyverkkojen hyödyntämisen, korkean hyötysuhteen ja toimintavarmuuden avulla. NCC:n ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden infrastruktuuriratkaisujen avulla edistämme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuutta.

Hankekehitys ja -suunnittelu

NCC:n kokonaisvaltaista suunnittelun ja rakentamisen osaamista voidaan hyödyntää hankkeiden kehittämisessä, kuten rakennuskustannusten, energiatehokkuuden ja -tuotannon optimoinnissa. Hankesuunnitteluvaiheessa voidaan ohjata suunnittelua, asettaa tavoitteet ja laskea hankkeen realistisuus. Palvelumme kattavat muun muassa:

  • innovatiiviset energiaratkaisut
  • energia- ja tuotantotehokkuuden suunnittelu ja -tarkastelut
  • esisuunnittelut
  • teknillis-taloudelliset vertailut 
  • elinkaarioptimoinnit.

Sähkönsiirtojärjestelmät

NCC tarjoaa valikoiman sähkönsiirtojärjestelmien rakentamispalveluita ja projektinhallintatoimintoja, jotka voidaan räätälöidä tarjoamaan täysin suunniteltua, käyttöönotettua ja tuettua järjestelmää vastaamaan asiakkaan hankekohtaisia tarpeita. Palvelut ja projektinhallinnan tarjonta ovat tulosta vuosien kokemuksen sekä monivuotisten ja moniteknologisten sähköverkkojen rakentamisesta pohjoismaissa.

Sähkönjakelu- ja Smart Grid -verkot

Yhteiskunnan lisääntyvät vaatimukset luotettavasta sähköntuotannosta haastavat vanhat tekniikat, samalla kun sähköverkot ikääntyvät. NCC pystyy hallitsemaan sähkönjakelun uudis- ja korjausrakennushankkeita taloudellisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla monimutkaisuudesta huolimatta hyödyntämällä laajaa teknologia-, tuote-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimaamme.

Tuotantolaitosten automaatiojärjestelmät

Nykypäivän rakennusprojekteissa sähkö- ja tietoliikenneinfrastruktuurin toimituksen luotettavuus voi olla ratkaisevassa asemassa. Koska olemme riippumaton komponenttien ja palvelujen toimittaja, voimme hallita koko toimitusketjua ja taata, että kaikki teknologiaratkaisut voidaan hyödyntää projektissa. Kokeneet suunnittelijat varmistavat, että jopa kaikkein vaativimmat automaatiojärjestelmäratkaisut toimitetaan.

Tuomas Mäkilä
Mäkilä Tuomas

Projektipäällikkö, Sähköurakointi, NCC Infrastructure