NCC Spuma – rikkakasvien torjuntamenetelmä

NCC Spuma® on tehokas ja ympäristölle hellävarainen rikkakasvien torjuntamenetelmä.

Ympäristöystävällinen rikkakasvien torjuja

NCC Spuma® on NCC:n kehittämä menetelmä haitallisen kasvillisuuden poistamiseksi liikennealueilla ja niiden reunoilla – kaikkialla, missä ei haluta rikkakasvien kasvavan. Myrkkyjen sijaan NCC Spuma® -menetelmässä rikkakasvien päälle levitetään lähes sata-asteista vettä sekä kasvisokerivaahtoa. Vaahto on biologisesti hajoavaa, eikä sisällä vaarallisia kemikaaleja. Se katoaa pinnoilta alle tunnissa, eikä jätä jälkeensä haitallisia aineita. Siksi se on turvallista käyttää myös vesistöjen ja ympäröivien kasvustojen lähellä.

Muita menetelmiä tehokkaampi

NCC Spuma® kuihduttaa rikkakasvit muutamassa minuutissa. Jopa kasvien siemenet kuihtuvat. Lisäksi se poistaa purukumin sekä sammal- ja leväkasvustot pinnoilta. Useat muut ympäristöystävälliset menetelmät vaativat jopa kahdeksan käsittelykertaa vuodessa. Kokemuksemme mukaan NCC Spuma® -menetelmällä käsiteltävä kohde tarvitsee ensimmäisenä vuonna 3–4 käsittelykertaa ja seuraavina vuosina 2–3 kertaa rikkakasvien pitämiseksi poissa.

Hyvä ulottuvuus

Vesi-vaahtoseos voidaan levittää sekä koneellisesti että käsin tavoittaen molempien tapojen hyödyt. Koska menetelmä on lempeä, voidaan sillä käsitellä puiden, kaiteiden, pyörätelineiden ja ulkokalusteiden vierustat. Menetelmällä voidaan käsitellä myös korkealla olevia kohteita jatkovarren avulla.

NCC Spuma® -menetelmällä voidaan käsitellä:

  • asfaltti- ja murskepintaiset tiet ja väylät
  • laatoitukset ja kiveykset
  • liikenteenjakajat, reunakivet ja muut betonirakenteet
  • istutusten, kaiteiden, telineiden ja kalusteiden vierustat
  • urheilukentät ja leikkipaikat
  • rakennusten julkisivut.

Tarjouspyyntö

Yhteystietosi