Paikallaan pysyvät reunakivet

Profiilibetoni-reunakivi on luotettava ja kestävä ratkaisu teiden, katujen ja pihojen reunustamiseen. Se toimii lisäksi yliajokivenä tai ajon estävänä reunuksena.

Reunakiveä on saatavissa 60, 80, 120 ja 160 mm:n korkuisina. Niiden poikkileikkaus on Suomen kuntatekniikan yhdistyksen vaatimusten mukainen. Myös erikoismuotit ovat mahdollisia. Reunakivet täyttävät InfraRYL:n vaatimukset. NCC:n liukuvalukalusto on helposti siirrettävissä työmaalta toiselle. Valmista Profiilibetoni-reunakiveä syntyy parhaimmillaan puoli kilometriä päivässä.

Profiilibetonista valmistettu reunakivi pysyy huomattavasti luotettavammin paikoillaan kuin vaihtoehtoiset liimakivet tai upotettavat kivet. Kiinnityslujuus perustuu asennuksessa käytettäviin terästappeihin, joilla reunakivi kiinnitetään alustaan. Elementtikivien liimaus heikkenee vuosien varrella, mutta betonin ja teräksen muodostama rakenne kestää. Tästä on hyötyä etenkin kaarteissa, joissa raskas kuljetuskalusto, tien auraus ja lakaisu usein rikkovat reunakiviä.

Tarjouspyyntö

Betonituote, josta olet kiinnostunut

Yhteystietosi

JuhaHirvonen_NCC
Hirvonen Juha

Aluepäällikkö, Profiilibetoni, NCC Infrastructure