Päällystysurakointi

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin parhaat päällystysratkaisut ja asiantuntemuksen - pohjatöistä pintaan. Palvelumme lähtökohtina ovat osaaminen, luotettavuus ja asiakaskeskeisyys. Haluamme tuntea asiakkaamme ja olla pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Pohjatyöt kaiken perusta

Laadukas ja pitkäikäinen päällyste vaatii esi- ja pohjatöiden osalta oikeat ratkaisut. Oikein mitoitettu taloudellinen panostus alustaan varmistaa päällysteen ongelmattoman käytön pitkälle tulevaisuuteen. Joskus murskealustan tai vanhan asfaltin tasaaminen ja uuden kulutuskerroksen levittäminen riittävät. Toisinaan, esimerkiksi routimisen estämiseksi, kannattaa toteuttaa raskaammat toimenpiteet. Pohjia tehdessämme varmistamme myös, että alueen kuivatus toimii kunnolla eli vesi kulkeutuu pois pinnalta hallitusti.

Kestävät päällysteet kierrättäen ja ympäristöä säästäen

Erilaisista asfalttityypeistä sekä laajasta erikoispäällysteiden valikoimastamme löytyy varma ratkaisu kaikkiin käyttötarpeisiin. Huomioimme tuotannossamme myös ympäristönäkökulmat energian ja raaka-aineiden käytöstä kuljetuksiin. Huolehdimme aina myös vanhan päällysteen asianmukaisesta kierrätyksestä. Asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävä materiaali ja voidaan hyödyntää uudelleen asfalttiasemillamme tai jopa paikan päällä. Parhaimmillaan uusioasfaltin massasta jopa puolet voi olla kierrätysasfalttia. Kattavalla asfalttiasemien verkostolla valmistamamme asfalttimassat ovat CE-merkittyjä.

Monipuolista palvelua

Päällystyspalvelumme ulottuvat perinteisistä laatta- ja massapintauksista uusiopintauksiin sekä erikoispäällysteisiin. Tarjoamme kattavasti myös kaikkia päällystämiseen liittyviä oheistöitä jyrsinnästä rakenteenparantamiseen. Yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme myös kokonaisratkaisuja moniin tarpeisiin.