Referenssit

NCC:llä on laaja kokemus päällystystöistä. Asiakaskuntamme koostuu pääosin valtion ELY-keskuksista, kunnista ja kaupungeista sekä yksityisistä yrityksistä. Tutustu näihin muutamiin eri tyyppisiin referensseihimme vuosien varrelta ja kysy lisää!

Logitri

Katso asiakastarina!
DB Schenkerin logistiikkaterminaalien päällystystyöt

NCC päällysti vuonna 2019 DB Schenkerin uuden logistiikkakeskuksen piha-alueet Liedossa. Vuonna 2019 NCC ja DB Schenker myös uudistivat pitkäaikaisen valtakunnallisen sopimuksensa logistiikkakeskusten kunnossapitopäällystyksistä Suomessa. Lisäksi Schenkerin Lahden terminaalilla jatketaan vuonna 2017 tehtyä pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman toteuttamista.

DB Schenkerin Viinikkalan terminaalialueen päällystystyöt

NCC asfaltoi DB Schenkerin uuden Viinikkalan terminaalialueen NCC Green Asphaltilla ja Densiphaltilla.

Fazer Experience vierailukeskuksen päällystystyöt

Uuden vierailukeskuksen piha-alueet asfaltoitiin. Erikoisuutena pienen hyötykasvipuiston jalankulkuväylä päällystettiin Historic Asphaltilla.

Korvenkannan kiertoliittymä

Korvenkankaan kiertoliittymä Imatralla on vilkkaasti liikennöity. NCC päällysti kiertoliittymän kulutuskestävällä, tavallista asfalttia ajoturvallisemmalla ja rengasmelua vaimentavalla Viaco Roundtopilla, joka on kehitetty juuri vilkasliikenteisille kaduille ja kiertoliittymille.

Oulun lentoaseman päällystystyöt

Päällystimme kesällä 2017 Suomen toiseksi liikennöidyimmän kentän asfalttialueet. Tarkkaan aikataulutettu työ Oulun lentoasemalla oli NCC:n viides maakuntakentän päällystysurakka.

Pirkanmaan pyöräilyn laatukäytävien kehittäminen

Toteutimme Tampereen ja Kangasalan sekä Tampereen ja Pirkkalan välisten kevyen liikenteen laatukäytävien parannustyöt kokonaisurakkana.

POK:n liikekiinteistöjen piha-alueiden kunnostus

Toteutimme Pirkanmaan Osuuskaupalle kahden ABC-aseman ja yhden Prisman piha-alueiden kunnostukset.

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n kentän päällystäminen

NCC päällysti Päijät-Hämeen Jätehuollon energiajätteiden murskauslaitos MURRE:n, Asikkalan jäteaseman ja Kujalan jätekeskuksen hyötyjätteen käsittelykentät.

Päällystystöitä Tampereen Lakalaivan eritasoliittymässä

Rotatorin risteyssilta päällystettiin NCC Viaco Roundtopilla.

Vaasan ja Kittilän lentoasemien päällystystyöt

NCC toteutti Finavialle kesällä 2015 Vaasan ja Kittilän lentoasemien uudelleenpäällystykset.

Valtatie 5:n mittavat päällystystyöt

Kaksivuotisessa Vt 5:n parannusurakassa NCC toteutti tien päällystystyöt, jyrsinnät ja tiemerkinnät.

Valtion teiden päällystysurakka Etelä-Suomessa

NCC vastasi eteläisen Suomen valtion teiden päällystysurakasta yhteensä 40 kohteessa Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä. Työhön kuului vilkkaasti liikennöityjen tieosuuksien päällystystöitä ja runsaasti öiseen aikaan tehtäviä töitä.