Kaupalliset kiinteistöt

Turvallisuus ja luovuus kulkevat käsi kädessä erilaisten kaupallisten kiinteistöjen rakentamisessa ja ylläpidossa. Me voimme auttaa, jotta myös piha- ja parkkiratkaisut ovat osa samaa suunnitelmaa ja tekevät paikalle saapumisesta mahdollisimman helppoa.

Globaalissa ja digitalisoituneessa maailmassa ihmisillä on entistä suurempi vapaus valita mitä he kuluttavat ja missä he työskentelevät. Tämä on lisännyt erilaisia haasteita kaupallisten kiinteistöjen ja niiden piha-alueiden suunnittelijoille. Kuuntelemme juuri sinun erityistarpeitasi ja muutamme mahdolliset haasteet jännittäviksi mahdollisuuksiksi, joiden avulla voit huolehtia, että vaativien asiakkaiden, toimistotyöntekijöiden ja muiden esimerkiksi ostoskeskuksissa, myymälöissä, toimistoissa, ravintoloissa ja hotelleissa aikaa viettävien henkilöiden tarpeet täyttyvät. Nyt ja tulevaisuudessa.

Pysäköintihallit

Toimivat ja selkeät pysäköintiratkaisut

Pysäköintitilojen kehittäminen on yksi vahvuusalueistamme, joten tiedämme hyvin, miten ajoneuvojen renkaat voivat vaikuttaa eri pintoihin. Kuluminen tapaa vaihdella vuodenaikojen mukaan ja on yleensä pahimmillaan talvella, kun autojen alle on vaihdettu nastarenkaat. Huolellisesti testattu ja hyväksi havaittu pinnoite auttaa vähentämään vaurioita päällysteessä, joka altistuu vedelle ja kemikaaleille. Komposiittipinnoite nopeuttaa rakentamista, vähentää ympäristölle haitallisen sementin käyttöä ja on lisäksi paloturvallinen.

Tehokkuuden ja kestävyyden lisäksi miellyttävyys ja turvallisuus ovat tärkeitä osa-alueita missä tahansa pysäköintihallissa. Varmistamme, että tiloissa on soveltuvat kyltit ja merkinnät. Näin tiloissa on helppo liikkua ja vierailijat tuntevat olonsa turvalliseksi. Monet asiakkaistamme valitsevat pysäköintihalliin ajohidasteita ja vaaleamman värisiä alueita, jotka lisäävät miellyttävyyden ja turvallisuuden tunnetta sekä asiakkaille että työntekijöille. Parkkiruutuja on mahdollista myös värjätä osoittamaan eri pysäköintitarkoitusta ja jäsentämään alueita. 

Suosittelemme

Asfalttipintojen korjausta 

Uutta asfalttia vähäpäästöisellä NCC Green Asphalt -menetelmällä

Vahvaa Strongphalt-pintaa kovaan kulutukseen, myös eri väreissä

Selkeitä maalausmerkintöjä ja hidasteita lisäämään turvallisuutta

Pysäköinti ulkona

Hyvin toimivaa ulkopysäköintiä missä tahansa säässä.

Ulkona olevan pysäköintipaikan täytyy kestää paljon enemmän kuin vain asiakkaiden ja heidän autojensa tasaista virtaa. Pintojen on kestettävä suuria sää- ja lämpötilamuutoksia. Tunnemme Pohjolan neljä vuodenaikaa ja tiedämme erinomaisesti, mitä tarvitaan, jotta pysäköintialue toimii hyvin vuoden ympäri. Ratkaisumme perustuvat laadukkaisiin materiaaleihin ja kestäviin pinnoitteisiin, jotka räätälöimme toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Turvallisuus ei ole meille leikin asia. Tarkasti suunnitellut kyltit, viivat, hidasteet ja värillisten pintojen kaltaiset tapauskohtaiset ratkaisut varmistavat sekä jalankulkijoiden että autoilijoiden turvallisuuden ja käytön helppouden. Pysäköinti on usein ensimmäinen asia, joka vierailijan eteen tulee, joten sen pitäisi olla niin sujuvaa kuin mahdollista. Ensivaikutelmalla on nimittäin merkitystä. 

Suosittelemme:

Uutta asfalttia vähäpäästöisellä NCC Green Asphalt -menetelmällä

Vahvaa Strongphalt-pintaa kovaan kulutukseen, myös eri väreissä

Asfalttipihan korjausta

Selkeitä maalausmerkintöjä ja hidasteita lisäämään turvallisuutta

Kävely- ja pyörätiet

Jalankulkijoille miellyttävät kulkuväylät

Haluatko tehdä hyvän vaikutelman ja toivottaa vieraat ja kollegat lämpimästi tervetulleeksi jo ennen kuin he ehtivät rakennukseen sisään? Kannattaa siis pohtia, miten ihmiset saapuvat kohteeseensa. Autamme sinua kehittämään pinnoiteratkaisuja, jotka välittävät oikean kuvan yrityksestäsi jo ennen kuin vieras on perillä.

Mitään ei jätetä sattuman varaan, vaan miellyttävästä ulkonäöstä huolehditaan viimeisintä piirtoa myöten. Voit valita erilaisia kivimateriaaleja ja pigmenttejä, jotka luovat erilaista visuaalista ilmettä ja tekevät ympäristöstä miellyttävän. Silloin ihmiset viettävät siellä mielellään aikaansa. Ota siis yhteyttä, niin keskustellaan ratkaisuista, jotka toimivat parhaiten juuri sinun yrityksellesi. 

Suosittelemme:

Uutta asfalttia vähäpäästöisellä NCC Green Asphalt -menetelmällä

Värillistä asfalttia lisäämään viihtyvyyttä ja turvallisuutta

Pinnan paikkausta tai soratien sirotepintauksella käsittelyä pölyttömäksi

Lastauslaiturit

Lastauslaiturit kaikkiin tilanteisiin

Raskaat kuorma-autot ja niiden lämpimät renkaat kuluttavat asfalttipintoja enemmän kuin luuletkaan. Jos raskas kuorma vahingossa putoaa, pinnan täytyy kestää isku halkeamatta. Siksi lastauslaiturit täytyy suunnitella erityisen huolellisesti. Suosittelemme, että valitset varmuuden vuoksi lastauslaituriin vahvemmat materiaalit kuin muualle kiinteistöön. Lastausalueiden täytyy kestää raskaita staattisia kuormia ja mekaanista rasitusta, joten kannattaa myös merkitä ne eri värillä. Näin ei jää epäselvyyttä siitä, missä lastaaminen ja kuorman purku tehdään.

Meiltä löytyy kaikki tarvittava raskasta käyttöä kestävien alustojen rakentamiseen. Suosittelemme värillisiä tuotteitamme, jotka helpottavat lastausta ja kuorman purkamista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista. Olemme täällä sinua varten.

Suosittelemme:

Erityisen kestävää Strongphalt-pintaa, myös eri väreissä

Kestäviä NCC Viaco -päällysteitä

Lukkarinen Juuso

Aluejohtaja, Asfaltti Espoo, NCC Industry

Väänänen Sara

Laatu- ja ympäristöpäällikkö, Asfaltti, NCC Industry

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yhteystietosi