Valuasfaltti

Valuasfaltti on nopea tapa parantaa tien kuntoa ja liikenneturvallisuutta. Se sopii muun muassa reikä- ja urapaikkauksiin, saumakorjauksiin sekä sillan kansien päällystämiseen.

Valuasfaltin käyttökohteet ovat moninaiset tie-, katu- ja siltapäällysteistä altaiden ja kenttien päällysteisiin. Se eristää tehokkaasti vettä, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi siltojen eristeisiin. Valuasfaltti soveltuu myös jalkakäytävien ja holvipihojen päällysteeksi. Isommissa kohteissa voidaan käyttää kumibitumivaluasfalttia, joka kestää hyvin kulutusta. Isompiin urapaikkauksiin soveltuu hyvin myös koneellisesti levitettävä tiivistettävä valuasfaltti.

Valuasfaltointi on hyvä ratkaisu tien pinnan paikkaamiseen etenkin silloin, kun tie halutaan nopeasti kuntoon ennen varsinaista päällystyskautta, myös talviolosuhteissa. Valuasfaltilla tehdyillä paikkauksilla tien pinnan uudelleenasfaltointia voidaan toisinaan siirtää jopa usealla vuodella.

Vain vähän haittaa liikenteelle

Valuasfaltoinnin etuna on menetelmän nopeus, joten se haittaa liikennettä vain lyhyen aikaa. Esimerkiksi urat saadaan valuasfaltilla nopeasti täytettyä. Vilkasliikenteisillä teillä työ voidaan tehdä yöllä.

Tarjoamme palvelut kaikkiin valuasfaltoinnin tarpeisiin eri puolilla Suomea. Meillä on laaja asfalttiasemaverkosto, joten kuljetusmatkat pysyvät kohtuullisina. Nopeasti liikkuva kalustomme soveltuu suurista kohteista saumauksiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.