Pihojen korjaussuunnitelma ja kunnossapitosopimus

Missä kunnossa yrityksesi piha on? Onko asfaltti painunut, kuoppainen ja halkeillut? Pyydä pihakatsastajamme paikalle analysoimaan tilannetta ja tekemään korjaustarjous! NCC:n asfalttiammattilaisilta saat hyvän tuen korjausten suunnitteluun, ajoitukseen ja budjetointiin. Samalla kannattaa tehdä kunnossapitosopimus, joka varmistaa piha-alueen parhaat käyttöominaisuudet pitkällä aikavälillä.

Tilaa ammattilaisen tekemä pihakatsastus

Yksityiskohtainen piha-analyysi voidaan tehdä halutessasi lennokkikuvauksella. Viat inventoidaan ja tehdään kestävät toimenpide-ehdotukset. Halutessasi ne jaetaan pitkälle aikavälille, jolloin tiedät vuosittaiset kustannukset. Näin saat korjauskustannukset tarkkaan hallintaan!

Teemme piha-analyysin pohjalta korjaussuunnitelmia kaikille yrityksille, jotka haluavat piha-alueidensa päällysteen korjaukseen ammattitaitoista palvelua ja kestäviä ratkaisuja ilman turhia häiriöitä. Saat huolellisesti tehdyt kustannussuunnitelmat ja vaihtoehtoisten, elinkaarioptimoitujen sekä kohteeseen parhaiten soveltuvien päällysteratkaisujen arvioinnin.

Valitse paras toimintamalli yrityksellesi

Voit tilata pihakatsastuksen ja tehdä jatkuvan pihan kunnossapitosopimuksen, kertakorjaussopimuksen tai hankkia vain pelkät suunnitelmat. Palvelumme soveltuu erityisesti suurille pihoille ja usean pihan kokonaisuuksille, joiden korjauskustannuksia on vaikeaa ennustaa ja hallita.

Suosittelemme pitkän aikavälin suunnitelmaa ja jatkuvaa kunnossapitosopimusta

  •  Saat ammattitaitoiset, elinkaarioptimoidut suunnitelmat eri vaihtoehtoineen.
  • Kustannukset ennakoidaan ja voidaan budjetoida eri vuosille.
  • Yrityksesi toiminta voi jatkua turvallisesti ja häiriöttä.
  • Asfalttiammattilaisen palvelu juuri yrityksesi pihaan parhaiten sopivista ratkaisuista.
  • Kustannustehokas, huoleton ja varmasti hyvä ratkaisu.

Ota yhteyttä