Pihakatsastajat ja huolenpitosopimus – palvelumme murske- ja asfalttipihojen käytettävyyden varmistamiseksi

Oletko sinä perillä yrityksesi piha-alueiden kunnosta? Hyödynnä NCC:n ammattitaito ja tilaa paikalle pihakatsastaja. Saat kuntotarkastuksen sekä kirjallisen toimenpide-ehdotuksen kunnostus- ja ylläpitotoimenpiteistä. Ehdotus on yritykselle oiva apu korjausten suunnitteluun, ajoitukseen ja budjetointiin. Huolenpitosopimuksella voidaan varmistaa liiketilojesi piha-alueiden käytettävyys pidemmällä aikavälillä.

Pihakatsastus

Kun tilaat NCC:n asiantuntijan - pihakatsastajan - paikan päälle, voimme yhdessä katsoa, mikä tilanne on, mitä sille pitäisi tehdä, mitä se maksaa ja onko asialla kiire. On piha-alueesi päällystetty tai päällystämätön, palvelumme varmistaa sen käytettävyyden jatkossakin. Jos yhtään epäilet, että pihanne kaipaa korjaamista, se kannattaa selvittää nyt!

Pihan huolenpitosopimus

  • Saat NCC:n asiantuntijan käyttöösi ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.
  • Teemme pihallesi sovittuina aikaväleinä pihakatsastuksen, jonka perusteella laaditaan toimenpide-ehdotus aikatauluineen ja kustannusarvioineen.
  • Ajoissa tehdyt korjaustoimet säästävät korjauskustannuksia ja hyvin hoidettu piha-alue säilyttää arvonsa ja toimivuutensa eikä aiheuta ylimääräisiä turvallisuusriskejä tai seisokkeja liiketoiminnallesi.
  • Piha-alueen ylläpitokustannusten hallinta ja budjetointi helpottuvat, kun ylläpitotoimet jaksotetaan pidemmälle aikavälille.

Ota yhteyttä