Pienet päällysteen paikkaukset nopeasti

Meillä on yksinkertainen, nopea ja kustannustehokas ratkaisu asfalttipaikkauksiin. NCC Microteam on yhden auton ja asfaltintekijän ketterä palvelu, joka tekee nopeasti tavanomaisimpia kunnossapitotöitä pihojen ja katujen päällysteille. Pienessä kuorma-autossa kulkee kaikki tarvittava. Auto ei juuri häiritse pihan muita toimintoja ja on mahdollisimman ympäristöystävällinen.

Pihan ja tien hyväkuntoinen päällyste lisää turvallisuutta ja viihtyvyyttä sekä alentaa huoltokustannuksia. Microteamin ammattilaisella on runsaasti kokemusta erilaisten teiden ja piha-alueiden ylläpitotöistä. Microteam-palvelu soveltuu yhtä hyvin nopeisiin korjaustarpeisiin kunnille ja kaupungeille kuin teollisuuden, kiinteistöyhtiöiden ja muiden yritysten tarpeisiin. Kokemus, osaaminen, materiaalit ja hyvä palvelu on nyt pakattu kätevästi kulkevaan autoon. Meille mikään työ ei ole liian pieni! Teemme asfalttikorjaukset  kestävällä kuumapaikkausmenetelmällä.

Tätä on toivottu

NCC:n Microteam vastaa asiakkaiden toiveisiin saada pientä ja nopeaa kuuma-asfaltoinnin paikkauspalvelua. Koska haluamme palvella hyvin, sopeutimme osaamisemme myös pieniin töihin. Voimme auttaa tarpeesi mukaan muutaman tunnin hommassa tai tehdä kanssasi suunnitelmia jopa vuosiksi eteenpäin. Meistä on ilo toimia niin suurien alan toimijoiden kanssa yhteistyössä kuin palvella mahdollisimman hyvin yksityisiä yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Päällystevaurioiden korjaaminen

Suunnittelemme ja korjaamme paikattavan kohteen juuri kyseiseen kohteeseen tarkoituksenmukaisella toimenpiteellä. Paikkausmenetelmän valintaan vaikuttaa tarve: onko se tarkoitettu väliaikaiseksi vai pitkäikäiseksi paikkausmenetelmäksi. Microteam tarjoaa kustannustehokasta asfaltin kuumapaikkaustapaa, jossa ensin lämmitämme vanhan asfalttipinnan, jotta uusi, kuuma asfalttimassa voidaan levittää ja tiivistää vanhan päällysteen päälle kestävästi. Näin vältymme leikkaamasta asfalttia ja varmistamme uuden ja vanhan päällysteen saumauksen tiiviin liitoksen. Menetelmällä saat siistin ja pitkäikäisen paikkauksen, jota ei tarvitse heti korjata ja joka kestää. Menetelmä on kustannustehokas ja aiheuttaa vain vähän haittaa työn tekemisen aikana. Tämä menetelmä sopii erityisesti painumien korjaamiseen ja vesilätäköiden poistamiseen. Paikattavalta alueelta voidaan vanha asfaltti myös poistaa leikkaamalla. Tämä menetelmä on tarpeen silloin, kun päällysteen alapuolisissa kerroksissa on ongelmia tai vaurion aiheuttaja on päällysteen alapuolisissa kerroksissa.

Laatoitusten korjaus

Voimme tarvittaessa tehdä myös pienempien piha-alueiden korjausta. Korjaamme esimerkiksi epätasaisuuksia ja voimme vaihtaa rikkoontuneita laattoja uusiin.

Reunakivien korjaus ja asfalttireunalista

Teemme reunakiveysten korjauksia ja vaihdamme erityyppisiä reunakiviä. Asfalttimakkaroiden avulla voidaan ohjata sadevesiä. Myös asfaltin holkkalistalla voidaan estää veden pääseminen talon rakenteisiin.

Halkeamien korjausta

Teemme halkeamien juotossaumausta ja korjaamme vanhoja halkeilleita saumaliitoksia.

Betoni- ja asfalttireunuksen säätäminen

Loivennamme tarvittaessa eri tasossa olevien pintojen korkeuseroja, jotta alueilla liikkuminen on turvallisempaa ja esteetöntä.

Kaivojen säätäminen

Vaihdamme rikkoontuneita kansistoja uusiin sekä säädämme kaivoja, jotka sijaitsevat väärässä korossa. Voimme esimerkiksi laskea kaivon alas, jotta talvikunnossapito ei aiheuttaisi kaivolle vaurioita.

Mikä päällystettä kuluttaa?

Sää tai suora mekaaninen kulutus vaurioittaa päällystettä, reunakiviä ja kaivoja pitkällä aikavälillä. Jos esimerkiksi päällysteen pintaan muodostuu pieni reiän alku, vesi pääsee rakenteisiin ja aiheuttaa suuria vaurioita alapuolisiin kerroksiin. Päällysteissä on tietysti monenlaisia vaurioita ja ongelmien aiheuttajia. On tärkeää huomata vaurion syy, ja siinä me olemme ammattilaisia! Päällysteitä kannattaa huoltaa ajoissa, jotta suuremmilta vaurioilta vältytään. 

Pyydä tarjous!

Tavataan pihallasi, niin inventoimme alueen ja teemme toimenpide-ehdotuksen sekä kustannusarvion. Korjaus voidaan sopia asfaltin kuumapaikkausmenetelmällä parhaimmillaan vielä samalle viikolle. Ota yhteyttä myyntiimme, niin saat kontaktin, jossa yksi ja sama Microteam hoitaa koko työn alusta loppuun asti. Helppoa ja nopeaa!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää NCC Microteamin palvelusta tai tilaa paikkauspalvelu paikalle.

050 470 5544
Lukkarinen Juuso

Aluejohtaja, Asfaltti Espoo, NCC Industry

Näin NCC Microteam toimii

Katso, miten nopea asfaltinpaikkaus käytännössä toimii.

Ota yhteyttä Microteamiin tai pyydä tarjous

Yhteystietosi