Microteam tekee pieniä päällysteen paikkauksia

Meillä on yksinkertainen ja nopea ratkaisu asfalttipaikkauksiin. Tarkastus, kunnostus ja valmista tuli! NCC:n Microteam on erikoisryhmä, joka tekee tavanomaisimpia kunnossapitotöitä pihojen ja katujen päällysteille. Pienessä kuorma-autossa kulkee kaikki tarvittava. Se ei juuri häiritse ja on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Hyväkuntoinen päällyste lisää turvallisuutta, alentaa huoltokustannuksia ja lisää viihtyisyyttä!

Kokemuksemme erilaisten teiden ja piha-alueiden ylläpitotöistä on todennäköisesti laajempi kuin monella muulla. Siksi kehitimme Microteam-palvelun, joka soveltuu hyvin esimerkiksi kunnille, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille ja muille yrityksille. Yhdistimme tavanomaisimpien kunnossapitotöiden  kokemuksemme ja pakkasimme tarvittavan varustuksen kätevästi kulkevaan Microteamiin. Nyt mikään työ ei ole liian pieni NCC:lle!

Tätä on toivottu!

NCC:n Microteam vastaa toiveeseen. Haluamme palvella hyvin, ja siksi olemme nyt sopeuttaneet palveluamme myös pieniin töihin. Voimme auttaa tarpeidesi mukaan joko vain päivän tai tarvittaessa jopa vuosia eteenpäin. NCC haluaa palvella ja tehdä yhteistyötä niin suurten toimijoi­den kuin yksityisten yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa. 

Päällystevaurioiden korjaaminen

Suunnittelemme ja korjaamme paikattavan kohteen juuri tarkoituksenmukaisella toimenpiteellä. Paikkausmenetelmän valintaan vaikuttaa tarve: onko se tarkoitettu väliaikaiseksi vai pitkäikäiseksi paikkausmenetelmäksi. Tarjoamme kustannustehokasta päällysteiden paikkaustapaa, jossa ensin lämmitämme vanhan asfalttipinnan, jotta uusi asfalttimassa voidaan levittää ja tiivistää vanhan päällysteen päälle kestävästi. Näin vältymme leikkaamasta asfalttia ja varmistamme uuden ja vanhan päällysteen saumauksen tiiviin liitoksen. Menetelmällä saat siistin ja pitkäikäisen paikkauksen, jota ei tarvitse heti korjata ja joka kestää. Menetelmä on kustannustehokas ja aiheuttaa vain vähän haittaa työn tekemisen aikana. Tämä menetelmä sopii erityisesti painumien korjaamiseen ja vesilätäköiden poistamiseen. Paikattavalta alueelta voidaan vanha asfaltti myös poistaa leikkaamalla. Tämä menetelmä on tarpeen silloin, kun päällysteen alapuolisissa kerroksissa on ongelmia tai vaurion aiheuttaja on päällysteen alapuolisissa kerroksissa.

Laatoitusten korjaus

Voimme tarvittaessa tehdä myös pienempien piha-alueiden korjausta. Korjaamme esimerkiksi epätasaisuuksia ja voimme vaihtaa rikkoontuneita laattoja uusiin.

Reunakivien korjaus ja asfalttireunalista

Teemme reunakiveysten korjauksia ja vaihdamme erityyppisiä reunakiviä. Asfalttimakkaroiden avulla voidaan ohjata sadevesiä. Myös asfaltin holkkalistalla voidaan estää veden pääseminen talon rakenteisiin.

Halkeamien korjausta

Teemme halkeamien juotossaumausta ja korjaamme vanhoja halkeilleita saumaliitoksia.

Betoni- ja asfalttireunuksen säätäminen

Loivennamme tarvittaessa eri tasossa olevien pintojen korkeuseroja, jotta alueilla liikkuminen on turvallisempaa ja esteetöntä.

Kaivojen säätäminen

Vaihdamme rikkoontuneita kansistoja uusiin sekä säädämme kaivoja, jotka sijaitsevat väärässä korossa. Voimme esimerkiksi laskea kaivon alas, jotta talvikunnossapito ei aiheuttaisi kaivolle vaurioita.

Mikä päällystettä kuluttaa?

Sää tai suora mekaaninen kulutus vaurioittaa päällystettä, reunakiviä ja kaivoja pitkällä aikavälillä. Jos esimerkiksi päällysteen pintaan muodostuu pieni reiän alku, vesi pääsee rakenteisiin ja aiheuttaa suuria vaurioita alapuolisiin kerroksiin. Päällysteissä on tietysti monenlaisia vaurioita ja ongelmien aiheuttajia. On tärkeää huomata vaurion syy, ja siinä me olemme ammattilaisia! Päällysteitä kannattaa huoltaa ajoissa, jotta suuremmilta vaurioilta vältytään. Helpointa on luottaa NCC:n asiantuntijoihin.

Pyydä tarjous!

Tavataan pihallasi, niin inventoimme alueen ja teemme toimenpide-ehdotuksen ja kustannusarvion. Korjauksen pääsemme tekemään nopeasti. Ota yhteyttä myyntiimme, niin saat kontaktin, jossa yksi ja sama Microteam hoitaa koko työn alusta loppuun asti. Helppoa ja nopeaa!

HelleVuorvirta_NCC
Vuorvirta Helle

Myyntipäällikkö, Asfaltti, Etelä-Suomi, NCC Industry

Ota yhteyttä Microteamiin tai pyydä tarjous

Microteam on sinuun yhteydessä ja löydämme yhdessä tarpeisiisi sopivan kestävän ratkaisun.

Yhteystietosi