Siirrä tilasi asfalttiaikaan

Asfaltti on ykkösvalinta pihan, eläinsuojien ja varastotilojen pohjien päällysteeksi. Se on tiivis ja helppohoitoisempi kuin murske, edullisempi ja nopeampi kuin betoni. Asfaltin saa käyttöön jo samana päivänä ja sen hinta-laatusuhde on ylivertainen.

NCC:n asfaltti on:

  1. Kestävä
  2. Edullinen
  3. Turvallinen ja hygieeninen
  4. 100 % kierrätettävä
  5. Helppo korjata

Asfaltti sopii kaiken tyyppisiin maatilan tarpeisiin: pihat, kulkutiet, karjasuojat, jaloittelualueet ja varastotilojen lattiat. Asfaltti on vaivaton ja pitkäikäinen pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Se on myös turvallinen alusta hyvinvoiville eläimille ja terveelliselle elinkeinolle. Kaikkiin maatilan tarpeisiin löytyy oikeanlainen asfaltti. Suunnittelemme ja tarvittaessa toteutamme maarakennus sekä pohjustustyöt ja asfaltoimme alueen. NCC:stä saat päällystystyöllesi luotettavan toteuttajan, joka hoitaa hankkeen alusta loppuun.

Rakentamismääräyksiä noudattaen

Asfaltti kestää hyvin raskaan kuorman ja liikkuminen on turvallista myös kelirikkoaikana. Kesällä se ei pölyä ja talvella lumi ja loska on helppo aurata pois. Roskat ja lian voi pestä pois vedellä. Asfalttipäällyste kestää hyvin myös koneellisen puhtaanapidon: päällyste ei lohkea. Jaloittelualueen rakentaminen asianmukaisesti pohjustetusta asfaltista vastaa maatilojen rakentamismääräyksiä ja edistää vesistöjen suojelemista. Asfaltti on nopeasti valmis, se ei vaadi laudoituksia tai raudoituksia. Asfaltoitua aluetta voi usein käyttää jo saman päivän aikana.

Asfaltin hankkiminenkin on helppoa: Ota yhteyttä, niin tehdään kustannusarvio!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yhteystietosi

Tutustu esitteeseemme