Pihan asfaltointi

Asfalttipäällyste on kestävä, helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Siksi se on erinomainen ratkaisu pihojen, pihateiden ja erilaisten kenttien päällystemateriaaliksi sekä yksityis- että yrityskäyttöön.

Asfaltti on hyvä valinta silloin, kun pinnoitteen on oltava huoliteltu, vaivaton ja pitkäikäinen. Asfalttia on helppo pitää puhtaana, eikä sitä tarvitse huoltaa. Myös lumityöt asfaltoidulta pinnalta ovat helppoja. Asfaltti on kantava ja kestävä, joten se soveltuu kovaankin kulutukseen. Asfaltin hintaan vaikuttaa tarkoitukseen sopiva asfaltin paksuus ja pohjarakenteiden kunto.

Paikkaamme pienet asfalttipäällysteen vauriot ja päällystämme pihat nopeasti ja joustavasti. Palveluumme kuuluu lähtötilanteen ja kohteen tarpeiden arviointi, minkä jälkeen valitsemme kohteen vaatimuksiin parhaiten soveltuvan paikkaus- tai päällysteratkaisun.

Erikoiskalustollamme tarkkaa jälkeä

Toteutamme työn alkukatselmuksesta valmiiksi lopputulokseksi ammattitaitoisesti, joustavasti ja tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Käytämme pientöissä niiden vaatimuksiin suunniteltua erikoiskalustoa, jolla levitys onnistuu tarkasti ja tehokkaasti. Erikoiskalustomme vie vain vähän tilaa, minkä ansiosta esimerkiksi maarakennustyöt voivat jatkua keskeytymättä päällystystyön vieressä.

Asfaltoinnin työn osuudesta saat täysimääräisen kotitalousvähennyksen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Microteamilta

Microteam on sinuun yhteydessä ja löytää tarpeisiisi nopean ratkaisun.

Yhteystietosi