Asfaltin pientyöt ja paikkaukset

Paikkaamme pienet asfalttipäällysteen vauriot ja päällystämme pihat nopeasti ja joustavasti.

Erityinen pientöihin tarkoitettu asfaltointimenetelmämme soveltuu pieniin päällystystarpeisiin, kuten roilojen paikkauksiin eli esimerkiksi kaapeleiden ja putkistojen johtoteiden päällystämiseen. Pientyömenetelmällämme voidaan myös päällystää nopeasti esimerkiksi pihaliittymiä tai ahtaita ja matalia alueita, joita muilla menetelmillä on vaikea asfaltoida.

Palveluumme kuuluu lähtötilanteen ja kohteen tarpeiden arviointi, minkä jälkeen valitsemme kohteen vaatimuksiin parhaiten soveltuvan paikkaus- tai päällysteratkaisun.

Erikoiskalustollamme tarkkaa jälkeä

Toteutamme työn alkukatselmuksesta valmiiksi lopputulokseksi ammattitaitoisesti, joustavasti ja tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Käytämme pientöissä niiden vaatimuksiin suunniteltua erikoiskalustoa, jolla levitys onnistuu tarkasti ja tehokkaasti. Erikoiskalustomme vie vain vähän tilaa, minkä ansiosta esimerkiksi maarakennustyöt voivat jatkua keskeytymättä päällystystyön vieressä.

Valuasfaltointi

Valuasfaltointi on nopea tapa parantaa tien kuntoa ja liikenneturvallisuutta. Valuasfaltointi sopii muun muassa reikä- ja urapaikkauksiin, saumakorjauksiin sekä sillan kansien päällystämiseen.

Valuasfaltin käyttökohteet ovat moninaiset tie-, katu- ja siltapäällysteistä altaiden ja kenttien päällysteisiin. Se eristää tehokkaasti vettä, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi siltojen eristeisiin. Valuasfaltti soveltuu myös jalkakäytävien ja holvipihojen päällysteeksi. Isommissa kohteissa voidaan käyttää kumibitumivaluasfalttia, joka kestää hyvin kulutusta. Isompiin urapaikkauksiin soveltuu hyvin myös koneellisesti levitettävä tiivistettävä valuasfaltti.

Valuasfaltointi on hyvä ratkaisu tien pinnan paikkaamiseen etenkin silloin, kun tie halutaan nopeasti kuntoon ennen varsinaista päällystyskautta, myös talvilolosuhteissa. Valuasfaltoinnilla tehdyillä paikkauksilla tien pinnan uudelleenasfaltointia voidaan toisinaan siirtää jopa usealla vuodella.

Vain vähän haittaa liikenteelle

Valuasfaltoinnin etuna on menetelmän nopeus, joten se haittaa liikennettä vain lyhyen aikaa. Esimerkiksi urat saadaan valuasfaltilla nopeasti täytettyä. Vilkasliikenteisillä teillä työ voidaan tehdä yöllä.

Tarjoamme palvelut kaikkiin valuasfaltoinnin tarpeisiin eri puolilla Suomea. Meillä on laaja asfalttiasemaverkosto, joten kuljetusmatkat pysyvät kohtuullisina. Nopeasti liikkuva kalustomme soveltuu suurista kohteista saumauksiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.