Asfaltin palvelut ja menetelmät

NCC tarjoaa palveluja ja pinnoitusmenetelmiä kaikentyyppisiin käyttötarkoituksiin ympäri maan.

Pihan asfaltointi

Asfalttipäällyste on kestävä, helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Siksi se on erinomainen ratkaisu taloyhtiöiden pihojen, pihateiden ja erilaisten kenttien päällystemateriaaliksi.

Yksityisteiden perusparannukset

Toteutamme perusparannukset vaivattomasti ja tehokkaasti myös yksityisille tienomistajille. Tien kunnostaminen ajoissa säästää pitkällä aikavälillä tien ylläpitokustannuksia.

Asfaltin pientyöt ja paikkaukset

Paikkaamme pienet asfalttipäällysteen vauriot ja päällystämme pihat nopeasti ja joustavasti.

Pihojen korjaussuunnitelma ja kunnossapitosopimus

Hyödynnä NCC:n ammattitaito ja tilaa paikalle pihakatsastaja. Saat kuntotarkastuksen sekä kirjallisen toimenpide-ehdotuksen kunnostus- ja ylläpitotoimenpiteistä.

NCC Microteam

Meillä on yksinkertainen ja nopea ratkaisu asfalttipaikkauksiin. NCC:n Microteam on erikoisryhmä, joka tekee tavanomaisimpia kunnossapitotöitä pihojen ja katujen päällysteille. Pieni kuorma-auto, jossa kulkee kaikki tarvittava, ei juuri häiritse muita ja on ympäristölleen ystävällinen ratkaisu.

Jyrsinnät ja stabiloinnit

Asfaltin kylmäjyrsintä on tasausmenetelmä, jolla asfaltista poistetaan halutun paksuinen kerros tai vanha päällyste korjataan oikeaan muotoon ennen uutta päällystekerrosta. Jyrsinnän avulla tiestä saadaan uraton ilman että koko päällystettä tarvitsee poistaa. Näin säästetään myös uusiutumattomia luonnonvaroja.

Ura-, sauma- ja reunaremix

Uraremix-, saumaremix- ja reunaremix-palveluilla korjaamme kustannus- ja materiaalitehokkaasti asfalttipäällysteen pituussuuntaisia kulumisuria, reunapainaumia, verkkohalkeamia ja keskisauman halkeamia.

Sirotepintauksella kätevä paikata

Sirotepintauksella voidaan paikata päällystetyn tien harvoja ja purkautuvia kohtia täsmäpaikkauksella. Tie voidaan pinnoittaa myös koko leveydeltä.

Tiivis tai hiljainen asfaltti

Tiivis asfaltti on erityisen läpäisemätön asfalttipäällyste, joka estää aineiden pääsyn sen alapuolisiin kerroksiin. Hiljainen asfaltti on päällyste, jolla ajettaessa rengasmelu jää tavalliseen päällysteeseen verrattuna huomattavasti pienemmäksi.

Uusiopintaus - Remix

Ekotehokkailla remix-uusiopintausmenetelmillä urautuneet, halkeilevat ja painuneet asfalttipäällysteet saadaan korjattua kustannus- ja materiaalitehokkaasti.

Lukkarinen Juuso

Aluejohtaja, Asfaltti Espoo, NCC Industry

Asfalttituotteet ja palvelu

Katso asiakastarina!

Asfaltin nopea paikkauspalvelu

Katso, miten NCC Microteam toimii käytännössä.