Strongphalt-komposiittipäällysteet

Strongphalt-päällysteet ovat ratkaisuja kohteisiin, joissa perinteiset päällysteet eivät kestä niihin kohdistuvia rasituksia.

Strongphalt

Strongphalt-päällyste on tarkoitettu kohteisiin, joissa on toistuvia ajoreittejä, pysähdyksiä, deformaatioriski tai pistekuormitusta. Se on joustava, saumaton päällyste, joka kestää kovaa kulutusta ja kemikaaleja.

Strongphalt on ns. puolikova komposiittipäällyste, jossa yhdistyvät asfaltin ja betonin parhaat ominaisuudet: asfaltin joustavuus, saumattomuus ja lyhyt rakennusaika sekä betonin suuri kuormitettavuus ja kulutuksenkestävyys. Rakenteensa tiiviyden ansiosta sen pakkasen ja sulamisen kestävyys on ylivertainen. Se kestää vastaaviin pintakerroksiin verrattuna huomattavasti paremmin öljyn ja kemikaalien vaikutuksia.

Strongphaltia voidaan käyttää niin uudisrakentamisessa kuin kunnostustöissä, se sopii sisä- ja ulkotiloihin. Esimerkiksi rapautunut betonilattia tai painunut asfaltti voidaan korjata sillä nopeasti ja edullisesti. Strongphaltin etu korjaustöissä on sen ohut kerrospaksuus, joka on pienimmillään vain 30 mm.

Strongphalt mitoitetaan kohteen kuormituksen perusteella. Pinta- ja värivaihtoehtoja on useita: perusväri on vaalean harmaa. Muita värejä ovat punainen, Graffitin harmaa, vihreä ja sininen.

Väänänen Sara

Laatu- ja ympäristöpäällikkö, Asfaltti, NCC Industry

Lue lisää esitteestä: