Tilaa asfaltointityöt NCC:ltä

Mietitkö, mistä saa asfalttia järkevään hintaan? Laitetaan kesän aikana tiet ja pihat kuntoon. Olemme aloittaneet asfaltoinnit nyt myös Porin talousalueella.

Pyydä tarjous NCC:ltä! Olemme laajentaneet toimintaamme ja olemme nyt mukana rakentamassa Porin talousalueen infrastruktuuria. Tarjoamme ratkaisukeskeistä asfaltointipalvelua kaikenkokoisille yrityksille.

Voitimme Porin kaupungin asfaltointityöt 2017-2018 ja olemme jo aloittaneet päällystystyöt alueella. Pohjoismaiden suurimpana asfalttiurakoitsijana meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen.

Laajasta asfalttipalvelujen ja -tuotteiden valikoimastamme löytyy ratkaisu aina uudiskohteiden asfaltoinneista vanhan rakenteen ja päällysteen korjauksiin. NCC:n ammattilaiset auttavat ja opastavat päällystystyön kaikissa eri vaiheissa.

Löydät meiltä luotettavat asfaltointipalvelut sekä asfalttituotteet kaikenlaisiin päällystystarpeisiin. PANK-hyväksytty laboratoriomme huolehtii päällysteiden laadunvalvonnasta ja kehittämisestä.

Tutustu tarkemmin kattavaan palvelu- ja tuotevalikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme lisää kestävistä ratkaisuistamme ja teemme yksilöllisen tarjouksen.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä ja löydämme yhdessä tarpeisiisi sopivan kestävän ratkaisun.

Yhteystietosi

Jari-Pekka-Koponen_NCC
Koponen Jari-Pekka

Myyntipäällikkö, Asfaltti Pori, Pirkanmaa ja Keski-Suomi, NCC Industry

salminen-jari
Salminen Jari

Aluepäällikkö, Asfaltti Pirkanmaa, Pori, NCC Industry