Densit-päällysteet

Densit-päällysteet ovat ratkaisuja kohteisiin, joissa perinteiset päällysteet eivät kestä niihin kohdistuvia rasituksia.

Densiphalt

Densiphalt-päällyste on tarkoitettu kohteisiin, joissa on toistuvia ajoreittejä, pysähdyksiä, deformaatioriski tai pistekuormitusta. Se on joustava, saumaton päällyste, joka kestää kovaa kulutusta ja kemikaaleja.

Densiphalt on ns. puolikova päällyste, jossa yhdistyvät asfaltin ja betonin parhaat ominaisuudet: asfaltin joustavuus ja saumattomuus sekä betonin suuri kuormitettavuus ja kulutuksenkestävyys. Rakenteensa tiiviyden ansiosta sen pakkasen ja sulamisen kestävyys on ylivertainen. Se kestää vastaaviin pintakerroksiin verrattuna huomattavasti paremmin suolan, öljyn ja kemikaalien vaikutuksia.

Densiphaltia voidaan käyttää niin uudisrakentamisessa kuin kunnostustöissä. Esimerkiksi rapautunut betonilattia tai painunut asfaltti voidaan korjata sillä nopeasti ja edullisesti. Densiphaltin etu korjaustöissä on sen ohut kerrospaksuus, joka on pienimmillään vain 30 mm.

Densitop

Densitop-päällyste on kehitetty teollisuuslattioiden pinnoitteeksi ja niiden korjaukseen. Densitopin levitys ei aiheuta pitkiä seisokkeja kohteen toiminnalle, sillä se saavuttaa nopeasti korkean lujuuden.

Densitopin rakenne on erittäin tiivis. Siksi se sopii useisiin vaativiin käyttökohteisiin. Läpäisemättömyytensä, kemikaalien kestokykynsä ja iskunkestävyytensä ansiosta Densitop soveltuu metalli- ja paperiteollisuuteen ja korjaamoille. Se sopii myös elintarviketeollisuuden tarpeisiin, koska rakenteen tiiviyden ansiosta bakteerit eivät pääse kasvamaan pinnoitteessa.

Pakkas- ja sulamiskestävyytensä ansiosta Densitop sopii varastoihin ja kylmähuoneisiin. Densitopia voidaan käyttää myös parkkihalleihin, joissa paloluokituksen tulee täyttää tiukat vaatimukset tai jakelukeskuksiin, joissa raskaat kulkuneuvot kuormittavat jatkuvasti päällysteen pintaa.