Viikkotiedote 4 / 2023

NCC rakentaa Helsingin kaupungin asuntotuotannolle kolmen asuinkerrostalon kokonaisuuden. Talot ovat senioreille suunnattuja 5-kerroksisia vuokrakerrostaloja, joissa on yhteensä 91 asuntoa. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu syksyllä 2023.

Työmaan kuulumisia

Työt jatkuvat aikataulun mukaisesti tammikuun vaihtelevassa säässä.

blobid0.jpg

Talo A

Muuraustyöt alkoivat Syystientien puoleisella julkisivulla. Ako-seinäelementtien asennus ja varauskolojen poraukset ovat valmistuneet. Tänään valettiin toisen ja kolmannen kerroksen kylpyhuoneiden lattiat. Lattioiden tasoitetöiden valmistelut on tehty 1.- 3. kerroksissa. Putkitöiden osalta on työn alla neljännen kerroksen kylpyhuoneiden viemärihajoituksien tekoko sekä käyttövesiputkien kannakointien asennus. Myös sähköjohtojen putkitustyö on päässeet alkuun.

imagel899h.png

Talo B

Julkisivun muuraustyöt jatkuvat vielä.Hissi on asennettu otsapeltiä lukuunottamatta. Tasoitetyöt ovat käynnissä toisessa kerroksessa. Etuputsityöt etenevät kolmannessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa on käynnissä desibelikattojen asennus. Lämmönjakohuoneen työt jatkuvat vielä maalämmön asennuksien parissa. Talotekniikan työt etenevät muiden rakennustöiden kanssa. Ontelolaattojen kuivaus on jo edennyt katolla olevaan ilmanvaihtohuoneeseen. Kipsiväliseinien ja -alakattojen työt valmistuivat tänään.

Talo C

Kalusteasennukset etenevät jo kolmannessa kerroksessa. Neljännen kerroksen maalaustyöt ja viidennen kerroksen tasoitetyöt ovat valmiit.

Työturvallisuus

Työmaalla tehdään turvallisuusmittaus kerran viikossa. TR-mittaus (Talonrakennustyömaiden turvallisuustason arviointimenetelmä) on yksi keino mitata ja seurata työolosuhteita ja työturvallisuuden hallintaa sekä niiden kehitystä työmaakohtaisesti. Alla tämän viikkoisen turvallisuusmittauksen tulos:

TR-ulkoinen 96.98 % (Ulkoinen mittaus, mitattu 2071.2023)

Työmaan aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Allaolevassa aikataulusssa on punaisella pystyviivalla esitetty nykyhetki.

imagec4xj.png