Porttipuisto

Vantaalla, Lahdentien ja Kehä III:n risteysaluella oleva kauppapuisto kokoaa liikkeitä houkuttelevaksi keskukseksi. Naapurissa Ikea.

NCC kehitti liiketilat Kodin Ykköselle ja Musta Pörssi Jätille Vantaan Porttipuistoon, tilaa vaativalle kaupalle soveltuvan alueen keskelle.

Porttipuisto sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Lahdentien ja Kehä III:n risteysalueella. Alueen luonne muuttui olennaisesti Ikean avatessa Suomen toisen sisustustavaratalonsa Porttipuiston välittömään läheisyyteen. Sen myötä alueen kaupallinen painoarvo on ollut nousussa ja houkutellut sinne myös muuta kauppaa. Porttipuisto kokoaakin kodinsisustusta, viihde-elektroniikkaa ja vapaa-ajan-tavaroita myyvät liikkeet vetovoimaiseksi keskukseksi, jossa on helppo asioida omalla autolla.

Porttipuiston alue on yksi Vantaan kaupallisen kehityksen painopistealueista. Hakunilaan kaavailtu kauppakeskus täydentää toteutuessaan alueen kaupallisen tarjonnan siten, että alue houkuttelee lähialueiden asukkaiden lisäksi Lahdenväylän liikkujia kauempaakin.