Viikkotiedote 45/2021

Työmaatilanne

Viimeistelyohjelman mukaiset toiminnot ovat nyt kovaa vauhtia käynnissä korjausosalla ja myös uudisosalla ne on päästy aloittamaan. Käynnissä ovat mm. pölyttömyyssiivoukset, erilaiset puhtaustarkastukset ja
toimintakokeet sekä urakoitsijoiden omat itselleluovutustarkastukset.

imagem4x8b.png
Maarakennus- ja pihatyöt jatkuvat eteenpäin; asfaltointi- ja istutustyöt ovat edenneet jo pitkälle. Seuraavat asfaltoinnit tehdään vielä marraskuun aikana.

51669892363_259723bc4d_o.jpg

Työt etenevät muutoinkin pääosin aikataulun mukaisesti. Uudisosalla on käynnissä  kerrosten alakatto- ja maalaustyöt, ruokalan katon Troldtekt -levyverhoukset, matto- ja massalattiatyöt, keittiölaite-, puukaluste-, väliovi- ja sisälasiseinäasennukset, sekä vessojen vesikalusteasennukset ja muut taloteknikset työt. Kosteiden tilojen laatoitukset ovat jo valmistuneet.

Saneerausosalla tehdään  mm. mosaiikkibetoni-, kaideasennus-, listoitus- ja lukitustyöt sekä eri työvaiheiden viimeistelyt. Alkamassa on vielä liikuntasalin lattian uusiminen ja hissiasennus.

Nykyiset työmaaparakit jäävät paikalleen kesäkauteen saakka ja alue rajataan aitaamalla. Parakkien purun jälkeen tehdään aidatun alueen pihatyöt valmiiksi. Halkosuontien varteen koulun kohdalle tehdään oppilaiden saattopaikka. Suojatie poistetaan käytöstä ja kadun ylitys ohjataan kulkemaan koulun tontin reuna-alueiden tuntumasta opasteiden ja aitojen ohjaamina.