Viikkotiedote 43/2021

Pakilanpuiston allianssi - Työmaan viikkotiedote 29.10.2021

Työmaatilanne

Viimeistelyohjelman mukaiset toiminnot on aloitettu; pölyttömyyssiivoukset,
puhtaustarkastukset ja toimintakokeet ovat käynnissä korjausosalla lohkolla 1. Vastaavat työvaiheet alkavat uudisosalla viikolla 46. Maarakennus- ja pihatöitä kiirehditään eteenpäin ja  asfaltointia onkin tehty kahdella eri lohkolla. Viimeiset asfaltoinnit tehdään viikoilla 46 ja 47.

imageh9l8v.pngUudisosan sisätyöt edistyvät.

Uudisosan sisäpuolella työt etenevät edelleen pääosin aikataulun mukaisesti. Käynnissä on parhaillaan mm. kerrosten alakatto- ja maalaustyöt, ruokalan katon Troldtekt -levyverhoukset, mattotyöt, massalattiatyöt, kosteiden tilojen laatoitukset, keittiölaite-, puukaluste-, väliovi-, sisälasiseinä- sekä talotekniikka-asennukset.

Saneeruasosalla tehdään alakatto-, kalustus-, listoitus- ja varustus- ja lukitustöitä. Ulkopuolella on aloitettu katosten asennukset sekä ikkunapellitykset. Viimeisiä alkavia korjausosan töitä on viikolla 46 alkava hissiasennus. Nykyiset työmaaparakit jäävät paikalleen kesäkauteen saakka ja alue rajataan aitaamalla. Parakkien purkamisen jälkeen tehdään aidatun alueen pihatyöt valmiiksi.