Viikkotiedote 26/2021

Pakilanpuiston allianssi - Työmaan viikkotiedote 2.7.2021

Työmaatilanne

Lomakausi on käynnistynyt, mutta työmaalla työt jatkuvat. Lomia on porrastettu ja tällä tavoin mahdollistettu töiden jatkuminen läpi kesälomakauden.

image3ga7.png

Vesikatolle alunperin suunniteltu aurinkosähköjärjestelmä on päätetty jättää tässä kohteessa toteuttamatta. Uudisosan sääsuojat on purettu pois ja rakennuksen ulkopuoliset muuraustyöt lähenevät loppuaan. Tekniikkasiiven tekniikka-asennukset ovat käynnissä ja uutena työvaiheena on aloitettu uudisosan ikkuna-asennukset. Samalla jatkuvat useat eri sisätyöt, mm. levyseinätyöt, seinien maalaustyöt, 0-kerroksen pintabetonilattioiden tekeminen, hissiasennus, sprinkler-, putki-, IV-konehuoneasennukset sekä piha-alueiden maarakennustyöt.

51282212266_29b65e9e93_o.jpg

Seuraavaksi uudisosalla alkavat ulkolasiseinien ja ovien asennukset (vko 28) sekä ulkoseinien kittaukset (vko 27).

Korjauspuolella jatketaan E-osalla itäpuolisen ulkoseinän pintarappauksia, vesikattotöitä, tasoite- ja maalaustöitä, alakattotöitä, ensimmäisen kerroksen wc-laatoituksia, ikkuna-asennuksia, LVV-runkoputkiasennuksia sekä sähkön hyllyasennuksia ja kaapelointeja. Seuraavien viikkojen aikana aloitetaan mattoasennukset (vko 28) sekä hissiasennus viikolla 31.

Maalämpökaivoporaukset ovat edenneet suunniteltua nopeammassa tahdissa ja kaikki 11 kaivoa saadaan poratuksi vielä tämän viikon aikana.

Seuraava viikkotiedote ilmestyy työmaan lomista johtuen vasta viikolla 32, eli perjantaina 6.8.