Viikkotiedote 14/2021

Pakilanpuiston allianssi - Työmaan viikkotiedote 9.4.2021

Työmaatilanne

Koulun uudisosan puurunkoasennus etenee aikataulussa ja rakennuksen keskiosan alapohjaonteloiden asennus on myös aloitettu.  Niin ikään väliseinämuuraukset sekä levyrakenteisten kipsiotsien tekeminen ovat etenemässä suunniteltua vauhtia.

Käynnissä on myös uudisosan ikkunoiden apukarmiasennukset, ulkoseinien ulkopuoliset villoitustyöt ja IV-konehuoneen sekä tekniikkasiiven betonilattivalmistelut. Väestösuojan lattia saatiin valettua viikolla ja ullakolla asennetaan paraikaa IV-kanavia.

imageygv2s.png

Pakila_huhtikuu2.jpg

Uudisosalla aloitetaan seuraavaksi mm. alakattojen yläpuoliset villoitukset, vesikaton vesieristykset sekä ulkoseinämuuraus.

Korjausosalla tehdään parhaillaan alapohjatöitä. Betonilattiasta on valettu nyt D-osa (rakennuksen matala osa) ja korkean E-osan alapohjan lattia valetaan kahdessa osassa: ensimmäisen valu oli maanantaina ja loput valetaan 15.4.

Samalla korjausosalla etenevät mm. kevyet väliseinät, väliseinämuuraus, IV-asennukset, sähköasennukset, viemäriasennukset, vesikaton korjaukset ja ikkunoiden apukarmiasennukset. Korjausosan ullakon IV-konehuoneen lattia on myös nyt pinnoitettu ja kone- sekä kanava-asennukset on päästy aloittamaan.