NCC-talot

Vuonna 2007 valmistunut kolmen rakennuksen kokonaisuus Helsingissä Suomen pääkadun, Mannerheimintien, varrella. Täällä sijaitsee myös NCC:n oma pääkonttori.

NCC-talot sijaitsevat Ruskeasuolla, Mannerheimintien varrella. Talot on varustettu huippuluokan tekniikalla ja osa sähköstä tuotetaan aurinkoenergialla.

NCC-talot muodostuvat kolmesta yhteen kytketystä toimistotalosta, joiden pohjakerroksessa on liiketiloja sekä toimistokäyttäjille tarkoitettuja yhteiskäyttöisiä tiloja ja palveluja.

NCC-talojen 3-rakennuksessa on toteutettu erityistä Stress Free Area® -filosofian mukaista aistiergonomiaa, joka näkyy konkreettisesti mm. materiaalivalintoina, äänimaisemointina, valosuunnitteluna, hahmolakeja noudattavana sommitteluna ja värivalintoina. Stress Free Area® -toteutus tuo toimitiloissa välitöntä hyvää oloa ja sitä kautta myös parempia työsuorituksia.

Näin löydät perille

  • Käyntiosoite: Nauvontie 2-6, Helsinki
  • Postiosoite: PL13, 00281 Helsinki
  • Katso saapumisohje
  • Vaihde p. 010 507 51 (puhelun hinta)
  • Suomen NCC:n pääkonttori on punaisessa NCC-talo 1:ssä. Käyntiosoite Nauvontie 2.
  • NCC Property Development ja Optiplan toimivat vihreässä NCC-talo 3:ssa. Käyntiosoite Nauvontie 6.

Julkinen liikenne

Ruskeasuolle pääsee Helsingin keskustasta mm. linja-autoilla ja raitiovaunulla nro 10 ja Pasilan asemalta linja-autolla nro 23.

Asiakaspaikoitus

NCC:n asiakkaille on varattu paikoitustilaa talojen alla olevasta autohallista.

NCC-talo 1:ssä asioivat ajavat autohalliin Nauvontieltä, NCC:n pääoven jälkeen olevasta ajoluiskasta (Nauvontie 2). Luiskan yläpäässä olevasta kulkukortinlukijasta on puheyhteys NCC:n vastaanottoon, josta hallin ovet avataan vieraille.

NCC:n asiakaspaikat sijaitsevat kerroksessa K1 ja ne on merkitty sinisin asiakas-tunnuksin. Vain K1-kerroksesta on pääsy hissillä NCC-talo 1:n vastaanottoon ilman kulkukorttia. Vieraita pyydämme ilmoittautumaan vastaanottotiskillä.

NCC-talo 3:ssa asioivat ajavat autohalliin kakkos- ja kolmostalon välissä olevasta ajoluiskasta. Ajoluiskan alkupäässä olevasta kulkukortinlukijasta on puheyhteys vastaanottoon, josta ovet avataan vierailijoille. NCC:n vieraspaikat löytyvät niin ikään autohallin kerroksesta K1, ja hissillä pääsee ilmoittautumaan kolmostalon vastaanottoon, talon ensimmäiseen kerrokseen