IV-koneiden mittaus- ja säätötyöt käyntiin

Telineet on purettu A-talon julkisivulta Radanrakentajantien puolella ja sen myötä etupihan vuokra-aluetta pienennetään entisestään. Talotekniikan testit pyörähtävät käyntiin.

Pihan siivous on käynnissä ja tavoitteena on, että tontin kulmauksessa ollut pyöröportti saadaan siirrettyä lähipäivinä pääsisäänkäynnin tuntumaan.

Julkisivu-urakan resursseja on lisätty ja pintalevytystyöt etenevät nyt vauhdilla. Viimeisen eli A-lohkon levytys käynnistyy alkavalla viikolla.

B-talon alimmissa kerroksissa suljetaan alakattoja ja asennetaan listoja ja ikkunapenkkejä. Pisimmällä ollaan B-talon 5. kerroksessa, jossa loppusiivous on tehty ja mallikatselmus sisäilmakoordinaattoreiden kanssa pidetty. Kierrokset valvojien kanssa ovat käynnissä.
A-taloa siivotaan pölyttömäksi ja kerroksissa työskennellään myös alakattojen, listojen ja ikkunapenkkien parissa.

Alkavalla viikolla käynnistyvät kiinteistön IV-koneiden mittaus- ja säätötyöt.

Pihalla, A-talon päädyssä olevat pitkät portaat valetaan tänään perjantaina. Sisäpihan puolella jatkuu pitkän istutusaltaan rakentaminen, jossa parhaillaan muurataan tukimuurin alinta varvia.

Työnjohtovahvuus pienenee yhdellä, kun pihamestarina toiminut Janne Järvenpää jää pois. Jannen tarkoituksena on nyt viettää ansaittua lomaa, nauttia isyysvapaasta ja saattaa opinnot loppuun. Kiitos Jannelle vahvasta työpanoksesta Ratamestarinkadun työmaalla.